Nnywellness.com

Hvordan finne ut hvem som en Garmin tilhører?


Hvis du har funnet et tapt Garmin produkt, kan du prøver å finne eieren. En av de enkleste måtene å gjøre dette er å finne ut hvem produktet er registrert. Hvis eieren har fullført registreringsprosessen, plagg har eierens navn, adresse og telefonnummer, som kan finnes basert på serienummeret produkter. Hvis Garmin ikke er registrert, er det ingen måte å spore opp eieren via Garmin.

Instruksjoner

• Finn serienummeret åtte eller ni siffer på Garmin produkt. Hvis du er usikker på hvor du finner serienummeret, gå til websiden Garmin hvordan å finne serienummeret å lære der serienummeret er på det bestemte produktet.

• Ring Garmin kundeservice på (913) 397-8200 i vanlig arbeidstid. Arbeidstid er 8 am til 6 pm Central Time, mandag til torsdag og 8 a.m. til 5 pm på fredag, unntatt helligdager.

• Gi kundestøtterepresentanten Garmin produktets serienummer. Basert på dette tallet, kan kundestøtterepresentanten lære som produktet er registrert. Hvis produktet ikke er registrert, vil ikke kundestøtterepresentanten kunne hjelpe deg. Kundestøtterepresentanten vil kontakte den registrerte eieren av Garmin produktet. Hvis Garmin kan få kontakt med eieren, vil selskapet gi deg en forsendelsesmerkingen å sende produktet til Garmin. Garmin vil deretter sende produktet til eieren. Representanten vil ikke gi deg noen registreringsinformasjonen for personlige grunner.