Nnywellness.com

Hva er bilen tauing utstyr?


Hva er bilen tauing utstyr?

Trenger du å taue bilen for andre grunner enn reparasjon? Kanskje du skal på tur med et fritidskjøretøy eller flytte flere bil. Uansett, må du ha riktig tauing utstyr å maksimere sikkerhet. Nedenfor finner du ytterligere informasjon som vil hjelpe deg kjøre trygt.

Betraktninger

Før du kjøpe eller leie en bil taue utstyr, se på alternativer. Som med de fleste beslutninger, må fordeler og ulemper vurderes. Det endelige svaret avhenger av bil og formål for sleping. Den første typen tauing utstyret kalles en planskanner, som krever en lastebil med en planskanner knyttet. Kjøretøy kan måtte slepes på en planskanner for mange forskjellige grunner. Avhengig av hvordan bilen er laget, kan det være best å heve bilen. Enkelte produsenter oppgir at bilene bare kan være trygt tauet på en flatbed lastebil. Med to hjul bil tauing, kjøretøyets to forhjulene er opp bakken. to hjul tauing ofte er det beste alternativet for forhjulsdrevne, der kraften fra motoren sendes bare til forhjulene.Flat tauing, som kalles også fire-hjul-ned tauing, bilens fire hjul er alle berøre bakken. Fritidskjøretøy drivere bruker ofte denne metoden fordi de ofte unhitch tauet bilen under turer. Det er også vanskelig å lagre en planskanner eller slep dolly.

Mer om Flatbed tauing

En planskanner trailer er det pengeskap vei av reiser og enklest på bilen. Alle hjulene er av bakken og motoren er slått av. På den annen side, kan flatbed tilhengere bruke mer bensin enn normalt, fordi de sleper tung belastning. Også vil du enten må ringe opp et anerkjent selskap å taue bilen eller, hvis brukt på regelmessig basis, kjøper en for tusenvis av dollar. Når du leier eller kjøper en flatbed lastebil, trenger du ikke annet utstyr enn problemer på slep kjøretøy og chassis eller suspensjon med aksel stropper og ratchet stropper å knytte bilen.

Mer om to-hjul tauing

For to hjul tauing bruker du en slep dolly. Dette er en to-hjul trailer med ramper og dype riller for din fremre dekk og som kobler til en trailer knirkefritt. Selv om dette gir en billigere måte å taue en bil enn en planskanner, har flere ulemper. Hvis bilen er slept ofte, vil dekk på bakken ha mye mer slitasje enn de på dolly. Dette kan føre til kjøring problemer. Også føler mange drivere som taue biler ikke så komfortabel med sikkerhetsfaktorer av dolly. Når du bruker en slep dolly, har trekkvogn 750 pund eller mer tungt enn bilen ble tauet. Maksimalvekten for sleping er 3,450 lbs. for forhjulsdrevne biler og 3900 lbs. for bakhjulsdrift biler. Uhell, som er festet til baksiden av trekkvogn, må trekke totalvekt slep dolly og bilen. Du trenger også en vanskelighet ball, som kommer i forskjellige størrelser og sikkerhet kjeder å holde dolly koblet til trekkvogn i tilfelle Bilberging kabelendene glir av ballen eller ballen kobles fra opphenget. En lett bar med brems og hale lys må monteres på bilen også.

Fire-hjul ned tauing

Den mest ofte brukte formen for tauing er fire-hjul ned, som er vanlig ved recreational vehicles (RV) tauing biler. Igjen, er en viktig faktor. Du må finne ut RVs brutto kombinasjon vekttap vurdering. Har minst 10 hestekrefter for hver 1000 lbs. av vekt ble tauet. Bilen og RV er knyttet av en Hengerfeste. Det finnes tre hovedtyper: selv justere mottaker mount, selv justere bilen montere og grunnleggende stive eller en ramme. Selv justere slep barer brukes mest, fordi de er lettest å hekte av én person. Avhengig av vekten av bilen ble tauet, bruker du en av fire ulike klasser av tauing utstyr. Klasse I er til 2000 lbs., klasse II er fra 2,001 til 3500 lbs., klasse III er fra 3,501 til å 5000 lbs. og klasse IV er fra 5,001 til 10.000 lbs. i vekt. Legge vekten av bilen ble tauet og elementer innenfor. Du vil også kreve mottaker problemer, en Hengerfeste, sikkerhet kabler, halen lys ledningsnett kit og en bunnplate kit, samt tauing tilbehør.

Oppbremsing sikkerhetsutstyr

Det ekstra bremsesystemet kosttilskudd Bilberging kjøretøy bremsene. Det brukes til å hjelpe trekkvogn bremse eller stoppe plutselig i tilfelle en nødsituasjon. Her finner du en rekke ulike typer bremsing systemer. Noen avhengige Egengenererte lufttrykk og sylindere bruke trykket på gasspedalen. Andre bruker hydrauliske eller lufttrykk fra RV eller bruke en bølge-bremsesystem som registrerer tow bar trykk. Disse bremsesystemer er et svært viktig aspekt for tauing sikkerhet.