Nnywellness.com

Meg plagg Streetpilot slår seg ikke på


Garmin StreetPilot er en GPS-enhet beregnet for å lede person til deres ønskede mål, for eksempel en adresse eller POI. Enheten er solgt med en strøm/lading USB-ledning og en Biladapter. Begge vil lade det interne batteriet samt gi strøm til enheten slik at den kan brukes mens koblet til strømkilden, uansett hvor mye liv igjen i batteriet. Hvis StreetPilot ikke vil slå på, kan feilsøking hjelpe deg finne ut hva problemet er og hvordan å løse problemet.

Instruksjoner

• Sett den lille enden av USB-kabelen til USB-utgangen, plassert over "Power"-knappen, på siden av Garmin StreetPilot. Plugg den motsatte enden inn i USB-porten på en datamaskin og slå datamaskinen på. Du kan eventuelt koble den lille enden av biladapteren til USB-utgangen. Den motsatte enden av biladapteren inn bilens sigarettenner uttak. Aktivere bilen.

• Hold nede knappen "Makt" for å forsøke å slå enheten på. Hvis enheten slås på, går du til trinn 3. Hvis enheten ikke slås på, kan du prøve å slå Garmin StreetPilot med andre alternative makt metoden. For eksempel hvis du er slår enheten via en USB-port, prøv å slå enheten gjennom bilens sigarettenner uttak. Hvis enheten slås på når koblet til en annen lader og strømkilde, er det sannsynlig opprinnelige lading ledningen fungerer ikke riktig og bør byttes. Hvis enheten ikke slås på uansett strømledningen og strømkilden, bør enheten undersøkes av en profesjonell. Det er flere ting som kan forårsake problemet en feil kontakt stikkontakt eller en intern kort.

• Hold nede "Makt" for å slå enheten av. Tillate å lade batteriet. Dette tar ca tre timer.

• Fjern Garmin StreetPilot fra strømledningen. Aktivere enheten. Hvis enheten ikke slås på, batteriet er død og bør byttes. Garmin StreetPilot bruker en intern, mynt-celle-batteriet. Hvis du vil erstatte batteriet, må du ta fra hverandre hele enheten. Garmin tilrå sender enheten til Garmin-reparasjonssenter for batteribytte (se ressurser).