Nnywellness.com

Anbefalt bil forsikring Tips


Anbefalt bil forsikring Tips

Bil forsikring beskytter føreren av en bil i tilfelle en ulykke. Det er et krav til å motta et førerkort. En driver som kommer i en bilulykke uten forsikring ansikter flere straff, som førerkort suspensjon, ekstra bøter og muligens en kriminell overbevisning og fengsel tid. Den som kjøper en bil forsikring betaler for bil forsikring og flere faktorer som påvirker hastigheten forsikringsselskapet kostnader for policyen.

Få flere sitater

Kjøpere bør få flere sitater, siden bil forsikring er et meget konkurranseutsatt marked. Mange selskaper agenter vil sitere priser på Bilforsikring, inkludert både uavhengige agenter og agenter som jobber på en auto assurandør. Spør bil forsikring agenter for et tilbud på en bil forsikring inneholder sammenligningsinformasjon for å sikre at kjøperen får en god avtale. Agenter kan annonsere en lav sats for en politikk slik kjøperen må kontrollere at de kvalifiserer for dette, og at den oppfyller deres dekning behov.

Sjekk typer dekning

Kjøpere bør sjekke bestemte typer dekning i bil forsikring. Skade på eiendom, som andre biler, lastebiler og bygninger er en seksjon. Skade andre førere, passasjerer og fotgjengere er en annen type dekning. En policy kan også angi en begrensningen for skade på føreren av bilen som politikken dekker. Mengden dekning en driver må kjøpe varierer avhengig av staten. Staten Illinois anbefaler drivere kjøper mer enn den minste dekning, siden en ulykke kan føre mer enn $15,000 dekning kravet i Illinois når driveren krasjer inn i et nytt kjøretøy.

Alternativer for Policy

Bestemme om valgfri dekning er nødvendig. Enkelte policyer tillater funksjonene som tauing et kjøretøy flere ganger per år til en grense på flere miles, sender ut en service agent åpne bil låser eller gi en leiebil mens bilen polisen dekker er på verkstedet. En policy kan også dekke ekstra utstyr, som dekk eller stereoanlegg, som driveren installeres i bilen etter kjøpet fra forhandleren.

Avgjøre om å få omfattende og kollisjon

Bestemme om det kreves omfattende og kollisjon dekning. Ifølge staten Michigan, kan en grunnleggende policy ikke betale for utskifting av en bil når det er i en bilulykke. Retningslinjene ekstra betaler å reparere en bil eller erstatte det hvis det mottar alvorlig skade eller blir stjålet. Siden disse policyene betale på gjeldende bil verdi, anbefaler Federal borger Information Center at eiere av eldre biler bestemme om disse alternativene er verdt å betale.

Spør om rabatter

Spør bil forsikring agent om rabatter. Studentrabatter inkluderer rabatt gode karakterer eller kjøre bilen på en skole flere hundre miles hjemmefra student. En student kan også være berettiget til en lav kjørelengde rabatt. Eldre drivere kan være kvalifisert for rabatter, inkluderer eldre driveren kreditt og defensiv kjøring rabatt, ifølge staten Illinois.