Nnywellness.com

Hvordan å bruke temaer til iPod Berøring Via en datamaskin


Hvordan å bruke temaer til iPod Berøring Via en datamaskin

Lei av de vanlige utseendet på iPod Touch? Apples standardutseende for iPod Touch menyskjermen er stilig og minimalistisk, men det kan være litt kjedelig etter en stund. Det er der temaer kommer inn. Hvis du er villig til å komme eventyrlystne og jailbreak iPod Touch, kan du utforske en rekke forskjellig utseende og fargevalg for enheten. Alt er gjort med Winterboard, en fleksibel og brukervennlig app tilgjengelig for en jailbroken iPhone eller iPod Touch.

Instruksjoner

• Gå til Cydia app på jailbroken iPod Touch. Jailbreaking prosedyrer for iPod Touch automatisk inkluderer en installasjon av denne app. Åpne Cydia og gå til kategorien avsnitt nederst på skjermen.

• Installere Winterboard. Dette er programmet som lar deg tilpasse iPod Touch temaer. Åpne systemmenyen i Cydia deler området, og velg "Winterboard," "Installere" og deretter "Bekreft". Når installasjonen er fullført, velger du "Reboot enheten."

• Launch Winterboard. IPod Berøring Springboard delen nå automatisk inneholder en knapp for å angi Winterboard app. Winterboard vil få opp et utvalg av base temaer og tilpasningsalternativer. Utforsk denne delen for å få en smak av hva Winterboard kan gjøre for iPod Touch.

• Installere flere temaer. I Cydia's "Kapitler" området, gå til "Planet-iPhones Mods" eller mods og temaer mappe. Denne delen inneholder noen mods til iPhone bare, men noen mod med "Tema" i tittelen kan lastes ned til iPod Touch ved å velge temaet og trykke "Installer". Neste gang du åpner Winterboard, vil temaet være tilgjengelig for bruk på iPod Touch.

Tips og advarsler

  • Jailbreaking iPod Touch er en uautorisert prosedyre som vil annullere garantien Apple og sette enheten i fare. Hvis du er jailbreaking iPod Touch bare å bruke Winterboard, kontroller at du er klar over detaljene og risiko involvert i prosedyren.