Nnywellness.com

Hvordan å smøre hette/Trunk låsen i en Acura Integra


Acura Integra, også referert til som Honda Integra, leveres i to varianter: en kombikupé og en sedan. Få tilgang til din lastebil og motoren lettere, smør din hette og bagasjerommet/kombi låsene hver 5000 miles eller så ofte som du endrer olje. Følgende trinn gjelder 1986 gjennom 2006 modeller av Acura Integra.

Instruksjoner

• Pop panseret ditt Acura Integra og sikre den. Bruk en ren klut til å tørke bort overflaten smuss nær hetten sperren.

• Undersøk hvordan skitten i batterilåsenheten er inni. Du må kanskje en lommelykt se helt inne i forsamlingen. Plukk ut store biter av vrakgods med fingrene og deretter bruke en klut til å tørke ned forsamlingen og den mannlige enden av batterilåsenheten knyttet til hette.

• Behandle batterilåsenheten rust skader ved første inspisert for rustflekker. De vises som rødbrun oransje/brun flak og skorpedannelse. I de fleste tilfeller vil du kunne bare børste isbreene rust med stiv pensel, men du må bruke sandpapir på ganske ung rust skader.

• Spray de tidligere rustne områdene med WD-40. Dette hjelper stopp ytterligere rustflekker fra utviklingsland.

• Tørk bort ekstra WD-40 og så spray det hele batterilåsenheten med en lithium fett. Teflon (TM) hvit Lithium fett er et godt produkt å bruke. Lithium fett foretrekkes til andre typer smøremidler fordi det er ikke-korroderende. Kontroller at du spray i batterilåsenheten hette og rundt kanten av samlingen.

• Gå til din Acura Integra bagasjerommet eller kombi låsen. Hvis du har en kombi, vil du vil å tomrom rundt kombi deksellåsen før du prøver å smøre det. Det hindrer rusk fra falle i låsen og forårsaker problemer.

• Følg de samme grunnleggende trinnene du tok for å smøre din hetten sperren for å smøre din bagasjerommet eller tilhengerfestet låsen. Tørk batterilåsenheten, behandle for rust, spray med WD-40, tørk vekk overflødig og deretter spray med en lithium fett. Aktivere begge låsene et par ganger å sørge for at de ikke knirker eller stikke.