Nnywellness.com

Hvordan bygge en lav-Dollar rotte stang


En voksende fellesskap i hot rodding er voksende rotte rod fenomenet at kraner i en unik, grungy DIY filosofi bil Craft. Mens mange hot-rodders betale tusenvis av dollar til profesjonelle byggherrer å opprette egendefinerte rides, rotte-rodders gjøre mesteparten av arbeidet selv. For å kvalifisere som en rotte stang, en tilpasset bil må oppfylle noen få grunnleggende estetiske kriterier - rust, råolje modifikasjoner og en minimalistisk følsomhet. Hvis du har de mekaniske ferdighetene, kan du også bygge en rotte stang på et budsjett.

Instruksjoner

• Gjenoppbygge motoren. De fleste rotte stenger, som andre tilpassede hot rods, bruke V8-motorer for deres iboende kraft og deres bredt tilgjengelige deler. En motor gjenoppbygge for en rotte stang er ikke vanligvis fokusert på hastighet eller høye nivåer av ytelse. En rotte stang er mest et show bil som cruise på vanlig vei hastigheter. Ikke bruke mye penger på dyre høy ytelse deler.

• Undersøke base kjøretøyet for steder der rust og forfall har ødelagt vesentlige deler, for eksempel suspensjon rammen og gulvet pannen. Du må reparere disse områdene med nye deler.

• Påfør et lag med svart eller mørk grå grunning på base bilen. Ikke reparere eller sand ned rustflekker, fordi overflaten rust er del av rotte rod utseendet.

• Reparere rattstammen forsamlingen og bremser, som de er to vesentlige komponenter som må løses for alle rotten stang. En rekke fabrikk reproduksjon produsenter selger nye vintage utseende deler til rimelige priser.

• Erstatt interiøret med en grunnleggende baksetet. Med unntak av moderne, høykvalitets setebelter for passasjer sikkerhet skal indre av en rotte stangen helt minimalistisk. Betal spesiell oppmerksomhet til metall - jern spesielt - i kupeen. Ikke oppdatere noe. Slitt utseende av en rotte stang krever metallkomponenter at deres patina og eksponering.

Tips og advarsler

  • Den beste måten å sikre at din rotten rod-prosjektet forblir lav-dollar er bare erstatte hva er absolutt nødvendig. Ikke bruke for mye for kjøretøyet base, men dette ikke er vanligvis et problem for de fleste rotte stenger. Alt du trenger er en rullende chassis og opprinnelige karosseriet. Alt annet kan lett finnes for mest vanlige fabrikater og modeller.