Nnywellness.com

Hvordan installere en Rochester forgasser


Når du installerer en Rochester forgasser, er et par viktige skritt for å sikre montering bolter ikke er overtightened og en ny montering pakning brukes. Hvis boltene er for stramt, kan basen fordreie. Montering pakningen tjener flere hensikter. Det tetter bunnen av forgasseren og forhindrer vakuum lekkasje, og fungerer også som en isolator som hindrer at bensin innsiden av forgasser flyte trakting på grunn av motoren varme. Hvis bensin koker, vil motoren ikke starte på grunn av bensin damp lås.

Instruksjoner

• Skrape og rense den gamle pakningen fra montering overflater med pakning skraper. Kontroller at det er noen rester igjen før du installerer den nye montering pakningen på motoren. Passe den nye pakningen over montering stendere og deretter sitte Rochester forgasseren på plass.

• Start alle monteringsmutterne på hver av de fire piggene. Ikke trekk dem en om gangen. Snarere tettsittende dem jevnt ved å arbeide i en "X" mønster. Vær forsiktig ikke å stram nøtter, men, men at de er sikre å hindre vakuum lekkasjer.

• Installere alle vakuum slanger og -linjene. Snurp linjene med en skiftenøkkel og installere drivstoff supply linjen som vanligvis passer foran forgasseren. Ikke stram brennstoffledningen og kle trådene. Lett tettsittende det på plass. Installere gass båndet som går fra gasspedalen til forgasseren. Koble til eller koble choke.