Nnywellness.com

Hvordan Tethering arbeid med en BlackBerry?


Deling er en prosess som gjør at en mobil enhet, for eksempel en BlackBerry, som et modem PC til Internett. Den mobile enheten må være koblet til datamaskinen via en kablet eller trådløs tilkobling og må komme tethering Mode. På tidspunktet for utgivelsen kommer de fleste BlackBerry-enheter med denne funksjonen.

Prosessen

Når en BlackBerry brukes som en tethering for en personlig datamaskin, gir telefonen Internett-tilgang ved å koble til Internett-leverandørens nettverk. Du må koble enheten til datamaskinen via en USB-kabel eller via sin innebygd trådløs Bluetooth-teknologi. Du må også installere programmet BlackBerry Desktop programvare på datamaskinen og etablere et Internett access punkt navn tethering mens koblet via en USB-kabel. Installere BDS plasserer de nødvendige driverne på datamaskinen slik at du kan bruke din BlackBerry oppringt nettverk Bluetooth-profil for trådløse tethering.

Modeller og operativsystemer

Research In Motion tilbyr tethering evnen på en rekke BlackBerry-modeller, inkludert fet, Curve, fakkelen og Storm. BDS er utviklet for å fungere med Windows-baserte datamaskiner bare. BlackBerry tethering teknologien er kompatibel med Windows 2000, Windows XP, Windows Vista og Windows 7 operativsystemer. BDS inkluderer Internet Protocol Modem Connection Manager, som er nødvendig for å konfigurere BlackBerry som modem bundet. Hvis du ikke har din BlackBerry installasjons-CD eller CD inkluderer ikke programmet BDS, du kanne dataoverføre den fra BlackBerry nettsted.

Bluetooth

Bluetooth DUN profilen, som kommer med de fleste BlackBerry-enheter, støtter toveis tilkoblinger til Internett mellom mobiltelefonen og PC. Ved tilkobling, men fungerer DUN i én retning, bruker BlackBerry som enheten som kobles til Internett. Mens tethering med en BlackBerry bruker en trådet tilkobling krever enheten skal være i nærheten av datamaskinen er det linker til Internett, kan tethering DUN profilen gjøres med de to maskinene i forskjellige rom.

Betraktninger

Bruke BlackBerry for å tjore bruker trådløs avtalen planen data tildeling, så bruk funksjonen judiciously for å unngå overage avgifter. I noen tilfeller kan leverandører av trådløse tjenester belaste i tillegg for tilgang til Internett gjennom din BlackBerry tethering funksjonen. Avhengig av leverandøren av trådløse tjenester inkluderer noen BlackBerrys teknologi som holder rede på hvor ofte enheten tilgang til Internett ved hjelp av dens tethering evnen.