Nnywellness.com

GPS-systemer brukes i tungt utstyr felt


GPS-systemer brukes i tungt utstyr felt

Hvis du vil spore plasseringen av tungt utstyr kjøretøy, er GPS-enheter ganske hendig. Du kan skjule disse systemene i bilen, og spore plasseringen av bilen. Disse systemene er spesielt nyttig hvis utstyret er stjålet.

Telematikk

OEM Data levering telematikk System hjelper deg holde oversikt over alle dine eiendeler, inkludert plassering, motoren statistikk og arbeid tid. Du kan overvåke all aktivitet på en bil mens det på en jobbområde i sanntid. Dette systemet hjelper deg holde oversikt over Vedlikeholdsrutiner også.

OEM Data levering telematikk systemet er en trådløs enhet, som betyr at du ikke trenger å fysisk koble den til et nettverk. I tillegg til å spore hvor utstyret, kan du også vise hvor lenge maskinen var i drift og når den var inaktiv, og du kan sammenligne disse dataene til å virke logger. Du kan også lese kilometerteller informasjon og holde orden på drivstofforbruket. Oppretter telematikk systemet utstyrsrapporter hver natt. Systemet er tilpasset basert på dine preferanser.

FMS

Fleet Management løsninger eller FMS er byggefirmaer i fjerntliggende områder og gruveselskaper som ikke kan motta mobil kommunikasjon. Dette systemet kombinerer GPS funksjonaliteten med satellittkommunikasjon og hjelper deg med å spore kjøretøyets hastighet og inaktiv tid. Du kan vise når noen bruker bilen for å avgjøre om det er utenom normal drift; sammenligne kjøretøy bruk til timelister å avgjøre hvis din arbeidstaker er overlading. og du kan bruke dette systemet for å spore utstyret hvis den er stjålet. Kontakt selskapet for en gratis demo-versjon av denne.

SignalTrack

SignalTrack flåte Management tungt utstyr sporing programmet gir deg detaljerte rapporter konstruksjon utstyr aktivitet, og du kan trekke opp den nøyaktige plasseringen av anleggsmidlet uansett hvor det er. Du kan motta hendelsen varsler at du vet om utstyret blir stjålet eller hvis noen bruker det etter arbeidstid. Dette systemet omfatter Smart antennen, som hjelper deg med å finne bilen hvis den er stjålet, og det også registrerer motor data og sender deg hourly oppdateringer. Det hjelper deg holde oversikt over Vedlikeholdsrutiner, og den kommer i en værbestandig kabinett å beskytte den mot utsiden forhold.