Nnywellness.com

Android-telefoner kan du oppdatere et OS?


Det er mulig for Android telefonen å oppdatere sitt OS etter at du har kjøpt den. Om det kan gjøre det, avhenger av produsentens spesifikasjoner om modellen. Oppdateringer til operativsystemet er ofte automatisk, men kan også startes manuelt. Denne informasjonen gjelder Android tabletter, også.

Produsent

Forskjellige mobiltelefon-produsenter som bruker Android operativsystem bruker ulike versjoner av operativsystemet på sine telefoner. For eksempel var HTC'S Eris telefon fortsatt blir solgt med Android 1.5 når Android 2.1 var allerede tilgjengelig. Selv innenfor en produsent, siden ulike modeller av telefoner kommer ut hele tiden, kan hver modell kjøre en annen versjon av Android enn sine forgjengere. Siden produsenter ofte skreddersy Android tilpasses sitt image, er det vanligvis opp disse produsenter å utstede Android OS-oppdateringer for sitt utvalg av telefoner.

Råd

Sjekk med telefonens produsenten for å finne ut hvilke oppdateringer, om noen, er tilgjengelig for bestemte Android telefonen. Vær forberedt på å gi produsenten informasjonen modell, som samt hva mobiltelefon operatør du bruker, fordi dette kan ha betydning for hva som er tilgjengelig for telefonen. Hvis du vurderer å kjøpe en Android telefon, sjekk med produsenten før kjøp å finne ut hvilken versjon av Android er installert på telefonen, samt om oppdateringer er tilgjengelige. Så sjekk om programmer du vil installere er kompatibel med den versjonen av Android.

Betraktninger

Android OS-oppdateringer blir normalt utstedt OTA, betyr telefonens leverandør og tjenesteleverandøren cellphone ofte sende en oppdatering til deg automatisk. Det betyr, i de fleste tilfeller, at du faktisk ikke har å gjøre noe for å starte oppdateringen til Android OS. Det installeres vanligvis selv på telefonen under hva nettverket bestemmer som sin minst tid på dagen. Men i noen tilfeller kan du vurdere å installere en oppdatering manuelt. Når du kontakte produsenten av cellphone, skal en kundestøtterepresentant kunne å gå gjennom bestemte prosessen med å gjøre det, som det gjelder for telefonen.

Fremtidige enheter

Som andre operativsystemer og maskinvare kombinasjoner, vil Android telefonen til slutt nå et punkt der produsenten ikke lenger støtter OS-oppdateringer. Dette er ofte fordi mobilens maskinvare ikke lenger har makt til å støtte den nyeste utviklingen av OS. På dette punktet, må du fortsette å kjøre den nyeste kompatible versjonen av operativsystemet, eller du må kjøpe en ny Android telefon som kan kjøre mer gjeldende versjoner av operativsystemet.