Nnywellness.com

Hvordan endre ringetone på en BlackBerry Bold


Hvordan endre ringetone på en BlackBerry Bold

BlackBerry-merkede smarttelefoner håndtere ringetoner annerledes enn andre telefoner. Mens vanlige telefoner og andre smarttelefoner vanligvis har abonnement-baserte tjenester som lar deg kjøpe og laste ned "premium" ringetoner hver måned bruker et bestemt program, må BlackBerry du finne dine egne ringetoner. Samlet programmer ingen, som kan være litt upraktisk først, men når du blir vant til det, vil du finne at å finne og installere ringetoner er enklere, som du kan bruke en lydfil på telefonen som ringetone.

Instruksjoner

• Klikk på BlackBerry-menyknappen over telefonens tekst pad til venstre. Dette vil få opp en liste over programmer og innstillinger ikoner.

• Rulle over til media-ikonet med styrekulen og klikk på det å åpne opp media center-program. Rulle over til ikonet ringetone og klikk for å se en liste over tilgjengelige toner. Du kan forhåndsvise dem ved å klikke på dem med styrekulen, eller sette dem av rykk opp på Innstillinger-menyen ved å trykke på BlackBerry-menyknappen.

• Angi egendefinerte toner. Hvis du vil bruke forskjellige ringetoner til forskjellige personer, gå til adresseboken som er tilgjengelig via hovedmenyen, og velg oppføringen til personen du vil ha en bestemt ringetone. Trekke opp på Rediger-menyen ved å trykke på BlackBerry-menyknappen og velg alternativet "Legge til egendefinert ringetone" sette den nye ringetonen.

• Opprette en tilpasset ringetone. Hvis du er fornøyd med alternativene standard ringetone på din BlackBerry Bold, kan du opprette din egen ved hjelp av en sang eller lydeffekt som du har lastet ned til enheten. Angi programmet media center og gå til delen "Musikk". Marker sangen eller lydeffekt du ønsker og trykk på BlackBerry-menyknappen. Klikk på alternativet "Bruk som ringetone", og de første tjue sekundene av sangen eller lydeffekt blir ringetone.

Tips og advarsler

  • Det er enkelt å dele ringetoner med andre BlackBerry-brukere ved å knytte sangen eller ringetone filer til e-post eller BB e-postmeldinger. Når mottakeren får meldingen, alt han eller hun har å gjøre er å lagre vedlegget i mappen ringetoner, som ligger i BlackBerry Bold's media-delen.
  • Hvis du har mange medier på telefonen, er det lurt å opprette en egen ringetone-mappe på et micro SD-kort slik at du ikke kjøre ut av rommet, siden BlackBerry Bold harddisk ikke er så store.