Nnywellness.com

Hvordan erstatte en stjålet bil nøkkel


Hvordan erstatte en stjålet bil nøkkel

En stjålet bil nøkkel kan være en stor ulempe. I motsetning til en tapt bil nøkkel, som kan erstattes, krever en stjålet bil nøkkel en ny lås for bilen, i tillegg til en ny nøkkel. Moderne nøkler har elektronisk sikkerhetssystem som er vanskelig å duplisere, så du må kontakte forhandleren og henvises til en kvalifisert Låsesmed. Hvis din nøkkel er blitt stjålet, bør den primære bekymringen være sørge for sikkerheten til kjøretøyet. Når bilen er sikker, kan du begynne å erstatte påtrykksystemet.

Instruksjoner

• Kontakt det lokale politiet, og varsle dem om at nøklene ble stjålet. Husk å gi en fullstendig beretning om kriminalitet. Informere dem hvis du tror at tyven kan forsøke å bruke for å stjele bilen. Hvis de stjal andre nøkler, også, la politiet vet hva de har tilgang til.

• Hindre at tyven å få tilgang til kjøretøyet. Kontakt en lokal tauing tjeneste å ha kjøretøyet flyttet til et trygt sted. Det kan hende du finner en tauing tjeneste som tilbyr også Låsesmed tjenester.

• Kontakt bilforhandleren. Spør hva de kostnader til nye nøkler sikkerhetssystemet på bilen din.

• Kontakt lokale Låsesmed. Spør om de tilbyr omnøkling tjenester for kjøretøyet, og hvor mye de restriksjoner. Mange Låsesmeder tilbyr sine tjenester på lavere kostnader enn Dealeren. Velge en anerkjent Låsesmed.

• Bringe bilen til forhandleren eller en anerkjente Låsesmed, å ha dem nye nøkler bilen. Noen Låsesmeder vil komme til din bil og forhandleren kan tilby å sende en bergingsbil; ellers vil du måtte ansette en bergingsbil til å flytte bilen. Vær forberedt på å gi bevis på at du eier kjøretøyet, inkludert tittel og registrering.

Tips og advarsler

  • Hvis andre tastene var stjålet, sammen med din kjøretøy nøkkel, endre låser svarer til fabrikkinnstillingene, så snart som mulig.