Nnywellness.com

Kan jeg bruke en Garmin GPS på motorsykkel?


Et globalt posisjoneringssystem eller GPS for korte, er et utmerket navigasjons verktøy som hjelper drivere finne veien til nesten hvor som helst. Som navigasjons hjelpere, disse verktøyene er nyttige i biler, lastebiler, og - med litt spesielle hensyn - selv motorsykler.

Lade batteriet

Garmin GPS er avhengig av en av to kilder for strømstyrken som kreves for å betjene enheten: enten likestrøm innspill fra bilens 12-volts strømkilde eller GPS egne interne batteriet. Siden de fleste motorsykler ikke tilbyr en stikkontakt for 12-volt likestrøm (12V DC), må en GPS på en motorsykkel være drevet av enhetens egen batteriet. For å få den mest bruken av GPS på en motorsykkel, lade enheten batteriet fullt med en bilen kilde eller hjem strømforsyning før du prøver for å bruke enheten. På lang, langrenn turer må enheten også lades regelmessig resten pauser eller over natten stopper.

Sikkert montere GPS-enheten

For å fungere riktig, må en Garmin GPS kunne "se" himmelen og lås på signaler fra minst seks satellitter i bane rundt. Utendørs natur motorsykler er bidrar til denne aktiviteten, men mangel på en solid underlaget presenterer en unik utfordring. På mange sykler, kan monteringsbrakett for Garmin GPS festes til motorsykkel frontruten ved hjelp av medfølgende sugekoppene. På motorsykler med bratt buet frontruter, ingen frontruten eller liten avstanden mellom frontruten og oversikten, kan enheten kreve en spesiell adapter for montering (adaptere og tilgjengelighet avhenger i stor grad på motorsykkelens merke og modell). Når du monterer enheten, bør ekstra forsiktighet utvises å sikre Garmin braketten er ordentlig festet og fast holder enheten, humpete turen av en motorsykkel kan fjerne enheten og føre til falle til veien.

Alltid lagre GPS-enheten for sikkerhet

Ved ankomst til bestemmelsesstedet, bør motorsykkel rytter ta vare å fjerne Garmin GPS og lagre den på et sikkert sted. Selv om Garmin monteringsbraketten er trygt og permanent festet til motorsykkelen, kan forbipasserende lett fjerne GPS-mottakeren fra braketten og ta den bort. For å forhindre tyveri, alltid fjerne enheten og lagre den på et sikkert sted som under en motorsykkel setet eller i en tilknyttet salen bag. Hvis ingen lagring er tilgjengelig i en av disse stedene, bare Plasser enheten i den angitte Garmin-bærevesken og ta det fra motorsykkelen.