Nnywellness.com

Feilsøke iHome iP97


Du kan bruke din iPod eller iPhone for å lytte til musikk mens du reiser. Ved å kjøpe en iPod-dokk, som iHome-iP97 kan du plugg inne din iPod eller iPhone og lytte til musikken din gjennom en innebygd høyttaler system. Bruke iP97, kan du koble bunnen av enheten til inngangen på systemet. Hvis du opplever tekniske problemer med din iP97, kan du løse dem ved å prøve noen feilsøkingstrinn.

Instruksjoner

• Koble strømkabelen fra baksiden av enheten og koble den til igjen hvis iP97 ikke kan slås på når du trykker på "Power"-knappen. Kontroller at den andre enden av denne kabelen er riktig koblet til en stikkontakt i veggen. Hvis det fremdeles ikke vil slå på, kan du prøve å koble kabelen til en annen stikkontakt. Hvis det lyser, kan stikkontakten være ødelagt.

• Fjern iPod eller iPhone fra dock og se både forbindelser på enheten og iP97 for smuss eller hindringer hvis dock skrur på men reagerer ikke på knappen trykke. Erstatte enheten i dock. Hvis det fremdeles ikke reagerer, fjerne enheten, koble ledningen til iP97, Åpne batterirommet på undersiden av enheten og fjerne de to backup-batteriene. La enheten sitter i en time å tilbakestille.

• Åpne batterirommet og fjerne backup-batterier hvis du ser feilmeldingen "Lavt". Dette betyr at backup-batterier eller lite strøm. Bytte batterier med to nye AA-batterier og sette dem tilbake i iP97 i henhold til den "+" og "-" symboler trykt på innsiden.

• Bruke volumkontrollene på iP97 for å øke volumet hvis iPod- eller iPhone er koblet til og spille musikk, men du kan ikke høre den. Juster volumet på iPod eller iPhone hvis du fremdeles ikke hører. For å nå et behagelig volum, må du justere volumet på begge enhetene.

Tips og advarsler

  • IP97 støtter ikke alle modeller av iPod eller iPhone. Første og andre generasjon iPod ikke fungerer med dette dock. Hvis du har en nyere modell som fortsatt ikke fungerer med dock, kan du kontakte Apple kundestøtte for informasjon om hvordan du oppdaterer enheten skal fungere.