Nnywellness.com

Hvordan erstatte dynamoen i en 2003 Toyota Corolla


Motorens Dynamo lader batteriet når du kjører. Dynamoen på 2003 Toyota Corolla ligger på venstre forsiden av motoren skivene spenning og over alle de andre motoren trinser. Erstatte dynamoen på denne bilen er tidkrevende, men du trenger ikke omfattende kunnskap om motoren å fullføre erstatningen. Du kan kjøpe utskifting Dynamo og leie verktøy, om nødvendig, på nesten alle auto deler leverandør.

Instruksjoner

• Åpne Shack og Løsne skruen som fester positiv batterikabelen til batteriet ved hjelp av skiftenøkkelen. Trekk kabelen av batteriet å unngå sjokk.

• Koble skiftenøkkelen med metall armen på den spenning skivene. Trekk av skiftenøkkelen mot radiatoren og fjerne stasjonen beltet fra valsen på den spenning skivene.

• Koble kontakten til ratchet og fjerne øvre og nedre bolter på siden av dynamoen. Trekk dynamoen motor. Koble den motor skivene remover til power bore. Sett tuppen på puller til mutteren på midten av dynamoens skivene. Bruk power bore å fjerne mutteren og trekk skivene av dynamoen.

• Sikre skivene til nye dynamoen motsatt vei at du fjernet den. Plass nye dynamoen i motoren på samme sted som gamle dynamoen. Erstatt bolter og boltene ratchet og socket.

• Erstatte driftsreim til dynamoens skivene. Trekk av skiftenøkkelen mot radiatoren og erstatte beltet til den spenning skivene. Fjerne skiftenøkkelen fra den spenning skivene og lukke panseret.