Nnywellness.com

Hvordan lage min bil gevinst hestekrefter billig


Hvordan lage min bil gevinst hestekrefter billig

Bileiere som ønsker å få hk uten å bruke mye penger har du mulighet til å gjøre små endringer i en motor å gjøre små gevinster. Endringer i en motor kan ikke bare øke makt, men også øke motorens effektivitet. Noen endringer vil kreve intime kjennskap til bestemte motoren involvert, mens bestemte metoder ikke. Kjøpe en grunnleggende generell reparasjon manuell for konkret bil eller lastebil vil at eieren å bli kjent med plasseringen av bilens motor komponenter.

Instruksjoner

• Endre frostvæske blandingen til 60 prosent vann og 40 prosent frostvæske som dette vil øke kjøling effektivitet av motoren og den potensielle hestekrefter. Ikke fyll radiatoren med 100 prosent vann fordi dette vil føre til korrosjon i kjølesystemet og utgjør en risiko i fryser om vinteren.

• Fjern tennpluggene fra motoren og bruke en fin-spissen markør for å tegne en linje på hver tennpluggen isolator å indikere hvor åpne gapet er på tennpluggen terminal. Installere tennpluggene med markør linje overfor inntaket av motoren best mulig. Denne praksisen med indeksering tennplugger fungerer ved at en mer komplett brenning i forbrenning kammer mens øke hestekrefter.

• Flytte IAT (inntak lufttemperatur) sensoren på en datastyrt motor nærmere til inntak åpningen av motorens air filter-boksen ved hjelp av en drill og tilsvarende størrelse borekronen installere IAT på den nye plasseringen. Dette gjør at motoren å få en mer nøyaktig lesning av utenfor temperaturen vil tvinge datamaskinen til å justere den drivstoff, samt tidspunktet for bedre ytelse. Dekk gamle sensor hullet med bilindustrien epoxy filler.

• Bruke Syntetisk motorolje stedet for konvensjonell olje. Syntetisk motorolje vil redusere interne friksjon av motoren, og dermed produsere mer hestekrefter.

• Bruke isolasjonsmateriale designet for et kjøleskap eller aircondition linje for å dekke drivstoff linjene i motorrommet. Isolerende drivstoff linjene vil holde drivstoff kjølig og beskytte drivstoff fordamper, gir en tettere kostnad på drivstoff som gjør at motoren å generere mer kraft.

Tips og advarsler

  • Bruke høyere-flow gjenbrukbare luftfiltre vil øke luftstrømmen til motoren.
  • Må ikke strammes tennplugger som skade på motoren vil skje.