Nnywellness.com

Deaktivere en celle Radio på en EVO under stilletid


Deaktivere en celle Radio på en EVO under stilletid

Har du noen alternativer hvis du vil slå din HTC EVO under stilletid. Du kan deaktivere mobilnettet radioen ved å angi en service koden for å åpne tjenestemenyen eller Plasser enheten i flymodus deaktivere det cellular signalet. Stille modus deaktiveres ikke mobilnettet radio, men samtaler ringer ikke når denne modusen er aktivert. Du kan blokkere konkrete tall og kontakter så når et innkommende ringe fra hvor kommer på telefonen, samtalen er rettet til mobilsvar. Til slutt, flere tredjeparts programmer lar deg å planlegge tider der mobilnettet radioen deaktiveres.

Service meny

På de fleste Android-enheter, kan du angi en service koden som deaktiverer mobilnettet radioen. Skriv inn koden nedenfor i oppringingsverktøyet på HTC EVO, og velg "Telefon informasjon."

##4636##

Noen modeller av HTC EVO støtter ikke direkte tilgang til tjenesten menyene. Hvis du ikke får tilgang til tjenestemenyen ved hjelp av koden, kan du installere et tredjepartsprogram, som TellInfo, skjult menyer eller hemmelig Telefoninnstillinger, som i hovedsak gir en snarvei til tjenesten menyene på HTC EVO (se ressurser). Å kjøre koden fra en app, åpne programmet, trykk "telefoninformasjon" eller tilsvarende alternativ, og velg alternativet "Slå av Radio" deaktivere mobilnettet radioen.

Flymodus

Flymodus deaktiverer mobilnettet radioen samtidig gir du aktivere andre funksjoner. Du kan for eksempel aktivere GPS og WiFi tilkoblinger mens enheten er i flymodus. Du angir flymodus, trykk og hold Power-tasten for å åpne menyen makt. Trykk "Flymodus". Du kan også aktivere flymodus i innstillingsmenyen trådløs og nettverk. Når du aktiverer flymodus, kan du slå på trådløskortet, GPS og Bluetooth funksjoner på enheten.

Stille modus

En enkel måte å deaktivere ringer og vibrasjoner fra innkommende anrop under stilletid er å sette HTC EVO i stillemodus. Når telefonen er i stillemodus, oppringinger går direkte til talepost og ingen varsler er hørtes for tekstmeldinger. Varsler og meldinger er også stille. For å plassere enheten i stillemodus, åpne "Innstillinger"-programmet og trykker "Lyder." Trykk "Lyd profil", og trykk "Stille." Du kan også trykke "Vibrere" for å aktivere vibrasjoner stedet for silencing enheten. Trykk og hold knappen "Volum" til indikatoren forsvinner på ringevolumet pop-up-boksen også setter enheten i stillemodus.

Blokk oppringere

Du kan blokkere enkelte kontakter, sende deres innkommende anrop direkte til talepost til enhver tid. Blokk ringer er en funksjon av Android operativsystem som lar deg blokken tallene og kontakter med noen få trykk. Hvis et visst antall gjentatte ganger kaller i løpet av timer, trykk "+" ved siden av tallet i samtaleloggen, og trykk "Opprett ny kontakt" eller "Lagre å eksisterende kontakt." Fyll ut kontakt-skjemaet, og trykk og hold kontaktoppføringen å åpne skjermbildet kontaktdetaljer. Trykk "Blokk ringer" og trykk "OK" for å blokkere samtaler fra nummeret.

Tredjeparts forstyrr ikke Apps

Flere tredjeparts programmer er tilgjengelige fra Google-spill som kan du styre når cellen radioen er aktiv og når den er av. Programmer som ikke forstyrr meg, DND og Silencify gir detaljert kontroll over mobilnettverk og trådløst kontrollene. Sette opp en tidsplan i app identifisere når enheten blir ikke forstyrr-modus for å automatisk slå telefonen under møter og stilletid.