Nnywellness.com

Hvordan å samhandle en iPod til en Sound System


Hvordan å samhandle en iPod til en Sound System

Apple iPod kan du lytte til musikk og se videoer mens du er på farten. Du kan overføre MP3-filer og MP4 videofiler til transportabel media spilleren med datamaskinen. Det inkluderer en 3,5 mm audio utgang jack for tilkobling av stereohodetelefoner. Du kan også bruke utgang grensesnitt iPod med andre lydenheter, inkludert dine hjem lydanlegg. Koble iPod til en mottaker for å lytte til din digitale musikksamling på lydanlegget i ditt hjem.

Instruksjoner

• Slå på iPod. Bruke rullehjulet til setter volumet til 50 prosent eller mindre. Sette den under 50 prosent, kan du bruke din mottaker fjernkontroll til å styre volumet.

• Koble stereo slutten av 3,5 mm mini til RCA-kabelen til de røde og hvite RCA audio inngangene på baksiden av mottakeren. Matche de røde og hvite endene av kabelen med de røde og hvite kontaktene på mottakeren.

• Inn hodetelefonutgangen på iPod mini plugg slutten av 3,5 mm mini til stereo RCA-kabel.

• Spille en sang på iPod og kontroller at du koblet det riktig til lydsystemet.

Tips og advarsler

  • Ikke koble iPod til phono-innganger på mottakeren. Bare bruk dette grensesnittet til å koble en platespiller. Mens det ikke vil skade iPod eller stereo, vil bruker phono-innganger svekke lydkvaliteten.