Nnywellness.com

Hvordan få Google-TV


Hvordan få Google-TV

Google-TV er et prosjekt som Google har laget som lar deg surfe på Internett fra TV ved hjelp av Chrome nettleser, samt se streaming Netflix, lytte til Napster og Pandora og se videoer. Fra datoen for utgivelsen har Google også planer om å støtte Android-programmer på den. Google-TV er ikke lenger i Beta - den er tilgjengelig for allmennheten. Det er et par alternativer tilgjengelig for bruk av Google-TV.

Instruksjoner

Frittstående TV

• Velg en av produsentens og modeller gjør HDTVer som støtter Google TV. Datoen for offentliggjøring gjør Sony dem; Vizio planlagt å starte skipsfart deres i August 2011.

• Koble TVEN til Internett med en Cat5-kabelen i Ethernet-porten på baksiden av TVEN. Koble andre HDMI-enheter, DVD-spilleren og kabel- eller satellitt-leverandør boksene til koaksialkabel kontakten.

• Makt på TV power-knappen og bruk det "opp" og ned-piltastene på fjernkontrollen til å markere hvilket språk du vil. Bruk "høyrepilen" for å fortsette til neste skjerm. Merk "Hjem" og trykk "høyrepilen". Følg denne prosessen igjen for å velge landet ditt og angi postnummeret og deretter velge "Fortsett" for å søke etter tilgjengelige kanaler. Velg "Network Setup" Wi-Fi Google til hjemmenettverket. Velg "Kablet nettverk" og "Auto" koble TVEN direkte til ruteren.

Google TV-aktiverte Blu-ray-spiller

• Koble din Internet TV boks til HDTV med en HDMI-kabel. Plugg din kabel eller satellitt-TV til din Internet TV boks via en av kontaktene. Logitech støtter bare kabel og satellitt bokser med HDMI-kontakter. Sonys Blu-rokke spilleren støtter også en koaksial input forbindelse. Kjøre en Cat5 kabel fra ruteren til Internett TV-boksen og koble den til Ethernet-porten.

• Slå på TV og Internett-TV-boksen. Sett TVEN til HDMI input porten du koblet boksen Internett TV. Hvordan du setter ditt TV-innganger kan variere avhengig av hvilken produsent og modell TV du bruker.

• Stille inn TVEN på TV-kanaler med kabel eller satellitt fjernkontroll, akkurat som normalt. Bruk Internett TV for ekstern å surfe på Internett eller se på Google TV eller bruke programmer. Hvis du bruker Sony Blu-ray-spilleren for å se på DVD eller Blu-ray-plater, bruk Internet TV for ekstern du styrer dem også.

Tips og advarsler

  • Du kanskje også kunne konfigurere Internet TV eller for å koble trådløst til ruteren.
  • Logitechs boksen omfatter ikke en Blu-ray-spiller, så kan du koble en Blu-ray eller DVD-spilleren direkte til en annen inngang på din HDTV og endre innganger for å se en film.