Nnywellness.com

Hvordan TV har endret seg Over tre generasjoner


Hvordan TV har endret seg Over tre generasjoner

Fra skjermene som et frimerke til vegg-størrelse høy-definisjon apparater, fra hjem uten bad personer bli drept, og ikke bli død, har TV kommet langt over generasjoner. Siden de første eksperimentelle sendingene på 1920-tallet, mediet har vokst og endret, omfavne nye teknologier og blir mer populære enn oppfinnerne kunne muligens ha forestilt seg.

Programmering

Hva slags TV programmering har endret seg betydelig siden den tidlige dager. I begynnelsen live programmer sendt på grunn av teknologiske begrensninger. Utviklingen av videobåndet tillatt kringkastere forberede viser på forhånd, i tillegg til å opprettholde et bibliotek med programmering gjenta forestillinger. Programmering timer også utvidet, fra en opprinnelig tidsplan som fokuserte rundt sendetid kveldstimer til nettverk som gir underholdning døgnet rundt for sine seere.

Kabel og satellitt

På 1970-tallet så fremveksten av kabel og satellitt-TV-systemer. Tidligere gitt noen landsomfattende kringkastere innhold gratis over luften, med sporadiske samfunnet kringkasteren gir lokalt innhold. Systemer samlet innhold fra flere leverandører, gi abonnenter et mye bredere utvalg av underholdning nyte, mens en parabolantenne ville tillate en eier å motta innhold fra mange ulike kilder ved å spore deres kringkasting satellitter. Disse kabelnett funnet sin andel av den seer markedet økende gjennom årene, og i 2012, AMC'S "The Walking Dead" oppnådd hver broadcast TV-serien, fange 10,5 millioner seere med midt sesongavslutningen.

Kringkastingsstandarder

Gjennom årene har standarder for hva som er akseptabelt for kringkasting endret seg også. I begynnelsen av TV, kringkastere var strengt regulert, og måtte unngå innhold som brukerne kan finne usmakelig eller upassende. For eksempel Lucille Ball og Desi Arnaz var gift par i det virkelige liv og i sin sitcom «I Love Lucy», men på skjermen to sov separat i enkeltsenger. Gjennom årene, men standarder utviklet seg med skiftende moral i Amerika, slik at kringkastere å produsere innhold med voksne temaer, språk og situasjoner. Kabelnett skjøvet konvolutten ytterligere, med noen premium-kanaler viser usensurert innhold til sine abonnenter.

Signal-teknologi

Teknologien bak TV har også utviklet seg over generasjoner. Tidlig sett gitt et svært dårlig og små bilde, den første eksperimentelle TV en skjerm som er litt større enn et frimerke. Som kameraet og TV teknologi utviklet seg kunne kringkastere pakke mer signalet, øke oppløsningen til bildet og til slutt bytter fra svart-hvitt til farger. I det tjueførste århundre, HD-sendinger er vanlig, og et skifte fra tradisjonell UHF- og VHF kringkasting til ny digital kringkaste teknologien tillater nettverk å sende flere kanaler verd av programmering ut over luften i ett enkelt signal.