Nnywellness.com

Klassisk bil viser i Kent, England


Klassisk bil viser i Kent, England

Flere klassiske bilen hendelser er tilgjengelig for entusiast i Kent. Folk kan gå og se en rekke klassiske biler, bla gjennom handel boder, lytte til artister og sug til deg atmosfæren Vis. Eller klassisk bileiere kan være utstillere imponere publikum, delta i billøp eller prøve å vinne førstepremien på klassisk bil viser.

Maidstone

Kjære knopper Classic Car Show holdes hvert år på en søndag mellom 10 og 4 pm i juli. Det foregår på Pop Larkin's Farm, som var filme der TV-serien, "Darling knoppene mai." Vis hendelsen viser over 900 klassiske biler. Det tilbyr forfriskninger, håndverk, messeområdet rides og levende musikkunderholdning. Frivillige hjelpe å kjøre hendelse og å skaffe penger til ulike veldedige formål.

Brands Hatch

Beaujolais kjøre holdes i November. Det er en bil viser og klassiske billøp som starter på Brands Hatch. Løpet er ferdig i Frankrike. Det tiltrekker klassisk bil racing team langt unna. Åtti konkurrenter delta i et løp av 40 biler. Arrangementet har pågått siden 1972. Gjest celebrity Formula One racing drivere er ofte invitert til Åpne hendelsen. Bil viser anses en fundraiser for veldedighet med vinneren av løpet heve den høyst sponsorer for valgte foundation. Tilskuere bes vennligst donere £5 i porten på opptak.

Faversham

Faversham klassisk bil og sykkel viser finner sted i hjertet av byen sentrum av Faversham i mai. En samling av klassiske biler og sykler er parkert på gatene og parkeringshus å tiltrekke besøkende. Det tilbyr bussen ritt på vintage busser og musikalsk underholdning i byen markedet en innbydende atmosfære. Premier tilbys ulike kategorier for beste klassiske biler på skjermen.