Nnywellness.com

Tilpasset bil viser i Wisconsin


Tilpasset bil viser i Wisconsin

Wisconsin er kjent for sine tilpasset bil viser. Mange av disse hendelsene er holdt av private klubber som satt på show å skaffe penger til veldedighet eller andre årsaker. Noen er store, corporate sponset arrangementer åpne for allmennheten å registrere og vise sine biler.

Automatisering

Automatisering er en bil viser utstillingen i Wisconsin Dell premiere badeland, Noahs Ark badeland. Det feirer sitt 25 driftsår i 2011 ved å presentere mer enn 1200 tilpassede biler. Spesielle aktivitet for 2011 feiringen inkluderer brann lastebil viser, auto show, møter swap og bil paddocken. Det har også aktiviteter for barn, inkludert en gatefeier jakten, sjonglering viser og ansikt maling. Bil viser er på 21 mai fra 7 am til 4 pm og 22 mai fra 7 am til 3 PM Auto show inneholder også firetruck viser.

Wisconsin Mopar muskel Club

Wisconsin Mopar muskel Club har reparerer og tilpasset design Chrysler kjøretøyer. Det holder bil viser for klubbmedlemmer å presentere sine restaurert biler og dele ideer og meninger. Men er de også åpen for allmennheten. Kjøretøyer utstilt inkluderer gate stenger fra 30-årene til ' 40s og muskel biler fra 60-tallet. Disse møtene avholdes på andre torsdag i hver måned på roten River Center i Franklin, Wisconsin, kl 7:30 Nye medlemmer kan registrere deg på disse bil viser.

Opprinnelige minner Car Club

Den opprinnelige minner Car Club ligger i Milwaukee, Wisconsin, og har vært etablert siden juni 1993. Medlemmer av denne klubben har renovert og tilpassede biler fra 1900 til 1979. Det har en fordel bilen show hvert år med biler eid av klubbmedlemmer. Første og andre plass vinnerne av bil viser få unike trofeer som premier. Første stedet vinneren får en realistisk gass pumpe trofé og andre plass vinneren får et dekk pumpe trofé. Klubben ble invitert til å delta i Milwaukee's American Legion Parade av 29 August 2010.

Verden av hjul

Hjul er en bil viser på Wisconsin Expo Center på State Fair Park. Den er åpen for allmennheten. 2011 Vis tiden er fredag den 18 februar fra 17: 00 til 10 PM, lørdag 19 februar fra 10 am til 10 pm og søndag 20 februar fra 10 am til 7 pm