Nnywellness.com

Hvordan du justerer en Mikuni forgasser


Hvordan du justerer en Mikuni forgasser

En Forgasser er en mekanisk enhet som kombinerer luft og drivstoff i en forbrenningsmotor. Forgasseren styrer luftstrømmen til en motor. Hastigheten på luft inn motoren bestemmer mengden av lufttrykket i motoren. Lufttrykket påvirker mengden drivstoff trukket inn i jet strømmen og til slutt angi motoren. En Mikuni Forgasser er en bestemt type forgasser som er produsert i Japan og brukes i en rekke japanske motorsykler, inkludert Yamaha, Honda og Kawasaki. Det er en god idé å justere en Mikuni forgasser å sikre optimal motorytelse og sørge for at sykkelen ikke legger unødvendig belastning på motoren.

Instruksjoner

• Lirke luftfilteret av sin montering bruker det flathead skrutrekker. Kontroller at luftfilteret er klart rusk og pop den tilbake på plass. Hvis luftfilteret er skadet eller korrodert, skal den erstattes.

• Finn luft skruen på baksiden forgasseren og Still inn skruen med Phillips-skrutrekker. Skrur du skruen til høyre å minske mengden luft inn forgasseren og føre til en motorsykkel motoren brenner mer drivstoff (siden luft-drivstoffblandingen vil bestå av mer drivstoff). Denne justeringen vil gjøre motoren mer kraftfull, men vil bruke drivstoff raskere.

• Justere pilot jet, plassert under luft skruen, bruker skiftenøkkelen. Pilot jet regulerer mengden drivstoff inn forgasseren. Slå piloten jet til høyre reduserer mengden drivstoff inn forgasseren; slå til venstre øker mengden drivstoff inn forgasseren.

• Justere lysbildet Gasspjeld, som regulerer hvor mye av drivstoff-luft-blandingen inn motorsykkelens motoren gjennom forgasseren. Lysbildet Gasspjeld har nummererte innstillinger, og skyve ventilen til en høyere nummererte innstillingen betyr mer av blandingen inn i motoren, forårsaker motoren å produsere mer makt.

• Feste eller løsne nål jet med justerbar skiftenøkkel. P jet også styrer flyten av luft-drivstoffblandingen avslutter forgasseren og bør settes til tilsvarer innstillingen for samme nummerert som lysbildet Gasspjeld.

• Justere forgasserens choke ventilen ved å stramme eller løsne dens skrue med Phillips-skrutrekker. For å øke kraften i motoren, Løsne skruen.

Tips og advarsler

  • Noter fabrikkinnstillingene for Mikuni forgasseren før du justerer den.
  • Bruk alltid beskyttelsesklær, inkludert hansker og vernebriller, når du arbeider med motorer.