Nnywellness.com

Problemer med bilen Generator


Problemer med bilen Generator

Biler trenger ikke bare bensin for energi. De trenger også strøm. Generator som produserer en biler strøm kalles en alternator. Den lader også bilens batteri. Spinning av dynamoen som produserer strøm er drevet av bilens motor. Mange faktorer kan påvirke ytelsen til denne generatoren.

Effekter

Helt utladete batterier kan ofte være et tegn på en feil Dynamo. Blåst lyspærer og skade på batteriet kan også indikere Dynamo problemer. Slå av lysene og andre elektriske komponenter fungerer feil også kan symptomer på en defekt Dynamo.

Årsaker

En forsinket driftsreim kan forårsake en Dynamo til undercharge batteriet. Slitte pensler og andre interne komponenter kan hindre en alternator ytelse. En alternator kan også overlade bilens batteri. Dette kan skyldes en defekt spenningsregulator, som er noen ganger inneholdt innenfor dynamoen, men kan være en egen komponent.

Løsning

Den enkleste løsningen er å erstatte en alternator. De er bare knyttet av en eller to bolter. Trygg mekanikk kan også velge å gjenoppbygge en alternator. Men uansett hva løsningen bileier velger, bør han teste dynamoens ut først.