Nnywellness.com

Hvordan installere Bell HDTV


Hvordan installere Bell HDTV

Bell tilbyr high definition-TV (HDTV) tjenester i Canada. For å motta disse tjenestene, trenger du både en high definition-TV og en HD-mottaker. Installere både riktig sikrer at du får full HDTV tjenesten som du registrerte deg. Hvis du allerede har den riktige HD-kabelen kjører til huset ditt, vil du kunne installere HDTV selv. Ellers må en Bell tekniker installere.

Instruksjoner

• Kontroller at den riktige koaksialkabelen for HDTV hjemme. Hvis du er ny på dette hjem, men du tror den forrige eieren hadde det, sjekk på steder hvor de kan ha satt en TV. Det vil se ut en halv tomme tykk kabel med en liten runde metall kontakten på den ene enden, sannsynligvis kommer ut fra et lite hull i veggen. Når du finner det, plugg den inn i "In"-kontakten på baksiden av Bell mottakeren.

• Koble HDMI-kabelen som fulgte med mottakeren inn i "HDMI ut"-kontakten på baksiden av HD-mottaker, og plugg den motsatte enden av HDMI-kabelen inn i "HDMI In"-kontakten på din HDTV.

• Slå på receiveren og TVEN, og vente for dem å støvel opp. Mottakeren kan ta noen minutter å starte og laste inn all nødvendig informasjon.

• Kall bjelle på 1-866-353-9153 hvis du ikke finner kabelen, om HDTV ikke starter automatisk når tilkoblet, eller hvis ikke du er sikker på om du har Bell HDTV tjenesten. Noen ganger har de tilbakestille sine server-tilkobling til hjemme eller området, hvis det er et problem.