Nnywellness.com

Hvordan finne IP-adressen på telefonen Droid utrolig


Hvordan finne IP-adressen på telefonen Droid utrolig

Som de fleste Android enheter har HTC'S Droid Incredible et robust sett av connectivity valgmulighetene, fra 3G kompatibilitet til GPS til Wi-Fi. Når du kobler din Droid Incredible til et trådløst nettverk, ruteren kringkaster som gir deg en IP-adresse, som er som en gateadresse for telefonen: ruteren bruker det å finne ut hvor dataene kommer fra og at det sender data til riktig sted. Finne IP-adressen under telefonens nettverk status med noen få trykk.

Instruksjoner

• Gå til "Home"-skjermen ved å trykke på "Home"-knappen, som er helt til venstre under skjerm.

• Trykk på "meny" og trykk "Innstillinger" og deretter «trådløs og nettverk.» Hvis det ikke er merket i boksen ved siden av ordet "Wi-Fi, gå videre og trykke på for å se en liste over alle tilgjengelige Wi-Fi-nettverk.

• Koble til Wi-Fi nettverket, hvis nødvendig. Trykk nettverket når det vises på skjermen for å koble. Hvis nettverket er sikret, må du skrive inn nettverkets passordet.

• Tapp nettverket du er tilkoblet når du ser ordet "Koplet" under nettverksnavn. Dette bringer opp status for nettverkstilkoblingen, og IP-adressen er oppført på denne skjermen.

Tips og advarsler

  • Hvis du kobler til et sikkert nettverk som krever passord, husker mobilen passordet for deg neste gang du prøver å koble til.
  • Nettverksstatusen gir deg andre nyttig informasjon, som hastigheten på tilkoblingen i megabit per sekund, eller Mbps, og nettverkets sikkerhetstype.