Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Nokia 5300-skjerm


Hvordan erstatte en Nokia 5300-skjerm

5300 er en splitter ny Nokia-mobiltelefon. Er en telefon som kan sende og motta samtaler, har 5300 også et innebygd 1,3 megapikselkamera og en musikkspilleren med et 2 GB MicroSD-kort. En ting som er en bekymring for folk flest er den skjøre naturen i telefonens LCD-skjermen. Telefoner kan fjernet eller skadet veldig enkelt som kan forårsake LCDskjermen å sprekk. Hvis dette skjer, er prosessen for å erstatte Nokia 5300 skjermen faktisk ganske enkelt.

Instruksjoner

• Baksiden av telefonen og ta ut batteriet. Ikke fjerne Sim-kortet fra telefonen, bare batteriet.

• Skyv et flate tynne objekt langs kanten på forsiden av telefonen for å fjerne frontplaten. Det holdes av små plast klippene, slik at du kan måtte presse disse fjerne frontplaten.

• Fjern de fire skruene som holder på metalldeksel hviler på telefonens LCD-skjermen. Det er en skruen i hvert hjørne av metalldeksel. Trekke metallet brikken av og nøye sett det til side.

• Fjern telefonens LCD-skjermen. Dette Finn filmlignende båndet som fører fra skjermen og kobler til toppen av telefonen. Løft den lille plast kategorien som holder ned båndet. Når kategorien slippes, kan LCD-skjermen fjernes.

• Sett den nye LCD-skjermen i det nøyaktige stedet der du fjernet gjengangeren ettall i trinn 4. Ny vil ha sin egen gull bånd. Sted på slutten av båndet i kategorien plast og trykke ned på den slik at den holder LCD tilkoblingen på plass. Når igjen, skal komponentene du fjernet under disse trinnene, og skjermen erstatning fungere som nye.