Nnywellness.com

Vedlikehold av en 2004 Honda Odyssey automatgir


Vedlikehold av en 2004 Honda Odyssey automatgir

2004 Honda Odyssey krever en overføring væske endring hver 30 000 miles eller to år, hva som kommer først, under normale kjøreforhold. Med tunge kjøring, endres anbefaling til hver 15000 miles. Endre girolje holder motoren smurt og girene skiftende riktig. Unnlater å gjøre dette vedlikeholdet kan forårsake opphoping av avfall i motoren, som fører til skiftende problemer og motorstopp. Dette reparasjon, som krever bare et par verktøy og en time av arbeid, er vel verdt det.

Instruksjoner

• Øke foran S2000 på kontaktene til girkasse under motoren. Skyv under og Finn overføring avløp pannen, som er en stor, metall pan nær sentrum av motoren. Plass en 4-QT panne under bunnpluggen, som er midt i overføringen avløp pan.

• Bruke socket skiftenøkkelen for å Fjern bunnpluggen ligger foran overføring avløp pannen. Vent i 10 til 15 minutter til væsken har drenert helt i kjelen nedenfor. Sett bunnpluggen. Fjern alle unntatt en bolt fra rundt avløp pan og vent til det er ferdig drenering til pan nedenfor. Plass en hånd på avløp kjelen jevn det mens du fjerner den siste bolten. Tips gjenværende væsken i kjelen nedenfor. Bleke avløp pannen.

• Fjern filteret, som ligger under avløp pannen, med socket wrench. Erstatte den med det nye filteret. Koble avløp pannen. Senk bilen fra kontaktene.

• Opewn panseret og Finn gule overføring peilepinnen panorere avløp. Trekke det ut og plassere en trakt i røret. Hell i 4 qts. automatgir væske. Erstatt måling og lukke panseret.