Nnywellness.com

Forskjellen mellom subwoofere & høyttalere


Forskjellen mellom subwoofere & høyttalere

Akkurat som du har tenorer, basser, sopraner og alter i kor, håndtere forskjellige størrelser av høyttalere bedre forskjellige områder. Det er derfor en høyttalersystem har vanligvis flere faktiske høyttaler er innebygd i den.

For å oppnå en kvalitet lyd system, spesielt for sangere, band og DJs, generelt må et oppsett som funksjoner høyttalere og subwoofere, samt diskanthøyttalere, midt-serier og bass, fordi de håndterer et forskjellig område av notater og lyder og når de brukes sammen, utvalg av lyden er dekket.

Hva er en Subwoofer

En "sub" eller subwoofer er faktisk en woofer eller en høyttaler, og formålet er reproduksjon av lav-pitched lyd-frekvenser. Dette er også referert til som bass i felles språk.

Subwoofere Form og Design

Som for en subwoofer struktur er det vanligvis et tre eller plast høyttaler kabinett som er utstyrt med én eller flere bass. Måten der basselementer plasseres oppretter rom for fødselen av flere subwoofer varianter. Subwoofer varianter er forskjellig avhengig av effektivitet, størrelse, pris, kraft håndtering og forvrengning egenskaper som de viser. Tegninger opprettet inkluderer bass refleks, horn-loaded, Båndpassdesign og uendelig forbløffe subwoofere.

Subwoofer formalitetene

Frekvensområdet som en subwoofer gir avhenger av bruken. Så subwoofer for hjemmebruk er en frekvens som ville vanligvis spenner fra 20-200Hz; mens som brukes for profesjonell lyd ville være under 100 Hz. Det er subwoofere med frekvens under 80 Hz også.

Typer subwoofere

Aktive subwoofere og passiv subwoofere er de to alternativene kan være nødvendig å velge mellom i tilfelle du ønsker å kjøpe dem. Aktiv subwoofer har en innebygd i forsterker, mens sistnevnte trenger en ekstern forsterker, og består av bare subwoofer driver og kabinett.

Hva er en høyttaler

En høyttaler derimot, er ikke annet enn en høyttaler. En høyttaler refererer til en elektroakustiske svinger. Konverterer et elektrisk signal til lyd. Det iboende arbeider prinsippet for en høyttaler (eller høyttaler) er dermed at variasjonene av et elektrisk signal føre til at enheten å flytte synkronisert med det, og spre lydbølger gjennom mediet av luft eller vann.

Det er høyttalerne at maksimal forvrengning og hørbar forskjeller, dermed spille en betydelig rolle i å sammenligne lydsystemer.

Forskjellen mellom subwoofere og høyttalere i utgangspunktet gjelder deres frekvensområdet deretter. Mens subwoofere brukes for den laveste delen lydspekteret og er perfekt for bass lyder, det er ingen slike begrensninger med høyttalere og de leverer høye frekvenser, som midt- og diskant området, til perfeksjon.