Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 1993 Toyota Pickup frontlys


Toyota Pickup ble først introdusert i 1976, da falt Toyota Hilux navnet fra sin selskapet pickup lastebil. Det var som pickupen til midten av 1995, da Toyota omdøpt i Tacoma. Skifte frontlys på 1993 Toyota Pickup er relativt lett.

Type

1993 Toyota Pickup gjør bruk av en firkantet forseglet-beam frontlys. Dette betyr at i stedet for en liten lyspære i en plast forsamling, pickupen bruker et stort glass forsamlingen som sin frontlys. Hele forsamlingen må erstattes når pære brenner ut.

Fjerning

Få forseglet-beam frontlys på pickupen krever fjerning av noen komponenter. Først må du fjerne de to skruene som fester siden merketråd lyspærer Toyotas kroppen. Etter at må lastebilens grill fjernes ved å trykke klippene og trekke det frem. Til slutt, det er en metallramme rundt frontlys; fjerne det, trekke frontlys ut og deretter på frontlys.

Installasjon

Plugg den nye frontlys i ledningsnettet og sitte det foran lastebilen. Plasser rammen rundt frontlys og stram skruene. Trykke grillen til de klikker på plass. Til slutt, stram skruene som fester siden markør lysene Toyotas kroppen.