Nnywellness.com

Hvordan jeg programmet mitt Sansui?


Hvordan jeg programmet mitt Sansui?

Sansui selskapet produserer LCD-TVer av ulike størrelser som du kan bruke hjemme for å se HD-programmering. Sansui TV har en kanal minne funksjon som lar deg hoppe over kanaler som du ikke får kabel pakken. Før de kunne dra nytte av denne funksjonen, må du gå gjennom en programmering søke gjennom tilgjengelige kanaler og lagre dem du får, og slett dem at du ikke får fra enhetens internminne.

Instruksjoner

• Slå på TV ved hjelp av "Power"-knappen på fjernkontrollen. Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen for å få frem hovedmenyen for din Sansui. Bruk det "opp" og "Ned" pilene for å gå til "Setup" valgmuligheten og trykk "pil" å velge den.

• Bruk pilknappene til å gå ned til menyalternativet "Auto Ch søk" og trykk "Enter" for å velge den. TV vil begynne å søke gjennom alle kanalene på maskinen kabelen manuelt. Du vil se disse kanalene på skjermen som TV søk. TVEN vil automatisk lagre kanaler som kommer med klar og slette kanaler som er ikke annet enn statisk. Dette kan ta flere minutter. Ikke Avbryt denne prosessen. TV tilbake til den første kanalen programmert når ferdig.

• Trykk på "Menu"-knappen igjen for å gå tilbake til hovedmenyen og gå til alternativet "Setup" og trykk på "Riktig" knappen igjen. Bruk pilene for å gå til "Manuell Ch satt" og trykk "Enter". Du vil se en liste over alle kanaler som var programmert av søket. Bruk piltastene til å flytte gjennom denne listen og trykke "Enter" på noen kanal å fjerne det fra minnet. Trykk "Meny" når ferdig med å lagre endringene.