Nnywellness.com

Hvordan du kobler en iPod til en bil-forsterker


Hvordan du kobler en iPod til en bil-forsterker

Du kan koble en iPod til en bil amp gjennom ekstra innganger i stereo eller via radiobølger. Mange iPod enheter har evnen til å holde tusenvis av sanger og gjøre dem tilgjengelige nesten umiddelbart. Denne bekvemmelighet og lagring kapasiteten gjør iPod et ideelt valg for oppføringen til musikk mens du kjører.

Instruksjoner

• Koble bilen amp å en bil stereoplaten med mindre bare amp du bruker er i stereo. Les brukerhåndboken for stereo og forsterker å koble dem sammen med riktig høyttalerkablene og koblinger (se ressurser). Kontakt stereo installasjon spesialist hvis du har problemer med å koble stereo til bilen amp.

• Søk bilstereoen for en inngang. Se etter et lite hull merket "Aux" og sett en ende av en 3,5 mm stereo forbindelseskabel. Skyv den andre enden av kabelen inn i hodetelefonutgangen på bunnen av iPod.

• Slå på iPod og stereo. Trykk "Spille" på iPod å begynne å spille en sang. Endre inngangsvalg på stereoanlegget til "Aux" og justere volumet på iPod og stereo til du hører musikk.

• Se etter røde og hvite RCA-innganger hvis ingen inngang ble funnet. RCA-innganger er om en kvart tomme i diameter og kan plasseres foran eller bak stereo. Matche fargene på kabelender med tilsvarende farget innganger, og stikk enden av kabelen inn i hodetelefonutgangen på iPod.

• Slå på iPod og stereo. Trykk "Spille" på iPod å begynne å spille en sang. Endre inngangsvalg på stereoanlegget til "RCA" og justere volumet på iPod og stereo til du hører musikk.

• Koble en FM-senderen til iPod hvis du ikke kan finne en AUX eller RCA-tilkoblingsport. Still inn FM-senderen og radio på bilstereoen til samme stasjon. De fleste FM-senderen produsentens foreslå å bruke en stasjon som er høyt eller lavt på FM-dial der bare statisk er hørt.

• Slå på iPod og trykk på "Spill" for å begynne å spille en sang. Juster volumet på iPod og stereo til du hører musikk.

Tips og advarsler

  • FM-sendere foreslås som det siste alternativet, fordi de er den minst klar. Prøv å synkronisere senderen og stereo på flere forskjellige stasjoner til du finner en som kommer med lite uønsket støy.