Nnywellness.com

Hvordan installerer jeg en 4 Bay antennesystemet for VHF?


Standard 4-Bay antennesystem er dipol reflektor antenner som er fan-formet og vanligvis bred horisontalt. De fleste 4-Bay antenner er utformet for å være bare UHF-systemer, men det finnes noen UHF/VHF kombinasjon typer tilgjengelig. Disse typer 4-Bay systemer vil fange både UHF- og VHF signaler samtidig og er effektiv på ca 20-30 miles. Siden 4-Bay antenner er vanligvis samlet som ett stykke enheter, er prosessen med å installere en 4-Bay antenne en ganske grei å utføre.

Instruksjoner

• Plass hver av de fire U-Bolt brakettene gjennom forborede hullene i viktigste antenne montering rutenettet rundt montering stangen og deretter gjennom forborede hullene på baksiden av hver av de fire bay antennene. U-boltene skal være lik avstand om 4 inches fra hverandre fra toppen av montering pole nedover.

• Plass metall skivene på endene av hver av de U-bolt brakettene.

• Tråden U-bolt nøtter på endene av hver U-bolt å holde viktigste antenne rutenettet og fire bay antennene montering pole.

• Koble koaksialkabelen til «Kabel» (eller tilsvarende) porten ved foten av viktigste antenne rutenettet, og plugg den andre enden av kabelen til "Antenne" (eller tilsvarende) porten på baksiden av antenne mottakeren.