Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om jeg har aluminium lettmetallfelger på dekkene mine?


Hvordan vet jeg om jeg har aluminium lettmetallfelger på dekkene mine?

Aluminiumslegering hjulkapsler kom inn i forkant av automotive styling tilbake i 1970. Aluminium felger var en lett alternativ til stål felger, bedre ytelse og et mer skulpturert utseende enn stål felger og hjulkapslene. Det er flere måter å fortelle hvis bilen har aluminium gir felger, noen litt mer enkel enn andre.

Visuell kontroll

Dette er den enkleste delen; Hvis din hjul bruker en hub cap, er det nesten sikkert stål. Det samme gjelder hvis rim er malt svart og ikke er åpenbart en ettermarkedet hjul.

Magnet sjekk

Stål er magnetisk og aluminium er ikke, så noen magnet vil fortelle historien om hjulet er stål. Hvis magneten ikke pinne, så er hjulet enten aluminium eller magnesium.

Acid Test

Magnesium var en gang en brukte hjulet materiale, men dets tendens til å ruste og brast i flammer når overopphetet gjort aluminium alternativet bedre og tryggere. Magnesium er en svært reaktive metall, spesielt der syrer er bekymret. Finne et iøynefallende sted på baksiden av felgen og legge eddik til det; Hvis eddik bobler opp, er hjulet magnesium.