Nnywellness.com

Hvordan erstatte foran rotorer på en 1990 Mazda


Hvordan erstatte foran rotorer på en 1990 Mazda

Det er ikke vanskelig å erstatte foran rotorene på en 1990 Mazda hvis du har de riktige verktøyene. Brems rotorer fungerer sammen med bremseklossene å stoppe bilen når du trykker på gasspedalen. Master sylinder skyver bremsevæske gjennom bremseslanger. Denne bremsevæske renn inn i bremsen calipers, som push et stempel av brems skyvelære. Pads klem rotoren mellom dem å bremse og stoppe Mazda.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en plan overflate og slå av tenningen sin. Plassere et sett med hjul parkeringsklosser bak bakhjulene. Løsne de Tires lug vanskelige problemer med lug wrench. Oppreise frontprogram Mazda med bil jack. Plasser en jack står under bilen og heve den til rammen.

• Fjerne det lug vanskelige problemer ved hjelp av lug skiftenøkkelen. Trekk hjulet av bilen. Fjerne brems skyvelære med en socket og ratchet og fest den på strut bruker wire uavgjort. Tillater ikke caliper henge løst eller du kan strekke og skade bremsen linjen.

• Fjern de to beholde skruene fra jordens med rotoren med skrutrekkeren, snu mot klokken. Trekk rotoren av samlingen hjulet.

• Sette nye rotoren på samlingen hjulet. Installere de to beholde skruer, snu dem klokken med skrutrekkeren. Plasser brems skyvelære i monteringsbraketten og boltene socket og ratchet. Sette rattet på bilen og stram det lug vanskelige problemer med lug wrench.

• Plasser kontakten under bilen og fjerne jack stativet fra Mazda. Senk bilen i bakken med jack. Gjenta prosessen på andre hjulet.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller for å hindre øye skadene.
  • Bremseklosser opprette støv som de bærer. Håndtere Bremsedeler nøye og vaske hendene grundig når prosjektet er fullført.