Nnywellness.com

Hvordan åpne 35mm Film


Hvordan åpne 35mm Film

Når du kommer forbi øyeblikksbilde fasen av fotografi og vil forbedre dine fotografiske arbeid, kan du lære å utvikle din egen film. Utvikle 35mm film er ikke vanskelig alkymi som du kanskje har forestilt seg. Mange mennesker utvikle egne negativer hjemme bruker bare små håndholdt utstyr. Det første trinnet i utviklingen er å få filmen ut av beholderen og i utviklingsland akvariet, der du kan trygt slå den i negativer å skrive ut eller ta en profesjonell skrive ut.

Instruksjoner

• Spole tilbake filmen i kameraet til lederen har blitt såret på snellen. Mange kameraer har en automatisk svingete mekanisme som sysselsetter snarest siste skudd er tatt, men gjør det selv hvis du har en manuell kamera. Du kan fortelle når spolen er helt fylt svingete får plutselig lettere som leder slutten utgivelser fra kameraet og løsner.

• Sted utvikle tank, spole, filmen boks og flaske opener i en lys pose eller på en hendig teller i din mørkerom. Kontroller at alt utstyret er akkurat der du kan nå det lett uten å slå på noen lys.

• Forstå filmen beholderen i venstre hånd med flat, jevn slutten vender nedover. Bruk flaskeåpner for å fjerne toppen av beholderen, akkurat på samme måte de fjerner metall toppen fra en flaske brus.

• Tips beholderen forsiktig før filmen glir ut. Sette ned flasken åpen og forstå filmen i høyre hånd, håndtering bare kantene av filmen.

• Skyv leder kanten av filmen i spalten midt i utviklingsland tank hjul. Vind hjul rundt og rundt i hånden, sørge for at filmen vind seg inn på spiralen åpning på toppen og bunnen på hjul. Kontroller at det er bare ett lag film i hvert lag av hjul og at filmen ikke røre seg når som helst.

• Angi lastet hjul i utviklingsland tank og skruen eller festes øverst lystette. Føle rundt kantene sørge for at de er sikkert på plass rundt. Fjerne tanken av lys posen eller slå på lyset i din mørkerom