Nnywellness.com

Bluetooth-teknologi for PDA


Bluetooth-teknologi for PDA

Bluetooth-spesifikasjonen 1.0 ble utgitt i 1999, og med det teknologi kom muligheten til å synkronisere bluetooth headset og andre enheter til mobiltelefoner. Det var at teknologi og dannelsen av gruppen Bluetooth SIG som klatret til 400 medlemmer i det første året av formasjon som førte til Bluetooth revolusjonen vi ser i dag.

Bluetooth 1.0 spesifikasjoner

Bluetooth 1.0 ble gjennomført på mobiltelefoner til stor suksess, men tidlig enheter var bare i stand til å håndtere en radius på ca 10 meter (30 fot) uten betydelig makt miste. Bluetooth 1.0 enheter også operert på en svært liten frekvensbånd som forårsaket interferens problemer før Bluetooth 1.2 implementert frekvens hopping for å unngå kringkasting interferens problemer. Bluetooth 1.0 ikke har den største stemmekvalitet på PDA-telefoner, men for tiden det flere strukket.

Bluetooth 2.0 spesifikasjoner

Bluetooth 2.0 ble lansert i 2004. Standard området for Bluetooth 2.0 enheter var 20-30 meter (60 til 90 fot). Dette var også først av Bluetooth teknologiene å implementere multikasting, en teknologi som flere sendinger og overføringer kan forekomme innenfor en enkelt frekvens. Overføringshastigheter for data transport var også sterkt godkjent, økende hastigheter med tre ganger det opprinnelige tersklene. Bluetooth 2.0 også gjennomført datakryptering for å stoppe hackere kapre brukere PDA.

Bluetooth 3.0 spesifikasjoner

Bluetooth 3.0 ble utgitt i 2009. Anses høyhastighets løsningen Bluetooth 2.0, implementerer denne teknologien 802.11-standarden brukes av WiFi, slik at Bluetooth å bedre kontrollere dataoverføringer ved langt høyere hastigheter opp til 24Mbps, omtrent åtte ganger raskere enn Bluetooth 2.0. Bluetooth 3.0 også tillater brukere å streame datafiler som videoer til TV på den mest effektive måten mulig.

Bruk av Bluetooth på PDA

PDA bruker Bluetooth for flere hovedårsaker. Den første mest åpenbare funksjonen er å utføre hender ledig yrke, enten med Bluetooth headset eller gjennom hendene frie systemer, som finnes i biler. PDA kan også bruke Bluetooth til å overføre informasjon til og fra deres enheter som kommuniserer med Bluetooth-aktiverte datamaskiner. Brukere kan også sende utskrift instruksjonene på Bluetooth-aktiverte skrivere.

Fordelene ved PDA Bluetooth bruk

Bluetooth synkronisering gir mye høyere overføringshastigheter enn infrarøde porter som hadde blitt brukt på PDA i fortiden. Bluetooth gir også et alternativ til USB-kabelen synkronisering er bundet av kort avstand mellom enheter. Bluetooth gir også muligheten til å ta samtaler når du kjører, et viktig faktum for brukere som bor i land der handsfree ringer er den bare lovlig måten å ringe når du kjører.