Nnywellness.com

Hvor å fjerne iPhone minne


Apple iPhone kan lagre opptil 32 GB multimedia, programmer og mer, avhengig av modell. Det kan komme en tid når du skal slette iPhone minne, for eksempel hvis du planlegger å selge den, eller hvis du ønsker å lindre tekniske feil. IPhone har innebygde verktøy for å helt apparat data på egen hånd. Du må i stedet bruke iTunes til å definere minne sletting.

Instruksjoner

• Legg iTunes og koble iPhone til datamaskinen med iPhone USB kabel.

• Velg iPhone fra "" kildelisten til venstre. Grunnleggende iTunes funksjoner vises i hovedpanelet.

• Klikke "Gjenopprett". En dialogboks dukker opp be om du å sikkerhetskopiere iPhone eller hoppe handlingen.

• Velge "Tilbake opp" Hvis du vil lagre alle dataene på iPhone til iTunes før du sletter iPhone minne eller "Don't tilbake opp" hoppe over handlingen.

• Klikk "Restaurere." iTunes sletter iPhone minne.