Nnywellness.com

Feilsøke en Sansa MP3 spiller


Feilsøke en Sansa MP3 spiller

Sansa serien omfatter mange forskjellige modeller, inkludert det petite Sansa hefte og funksjonell Sansa Fuze. Om produkter som faller under merkenavnet Sansa er ganske bred, finnes det noen felles feilsøkingstrinn du kan bruke for å løse felles problemer i alle modeller. Disse feilsøkingstrinnene er ikke-invasiv vil ikke annullere garantien på enheten.

Instruksjoner

• Belaste Sansa. Hvis dette er første gang du bruker Sansa, må batteriet lades til 100 prosent før innhold kan synkroniseres. Hvis Sansa har en skjerm, vente til batteriet er helt grønn. Hvis Sansa ikke har en skjerm eller en skjerm med én farge, vente på batteriet indikatorlampen å gløde stadig grønne.

• Oppdatere Sansas drivere bruker veiviseren Sansa dataoverføre. Se delen "Ressurs" for en link til dette verktøyet. Så velg din modell og laste ned nye drivere.

• Oppdatere enheten firmware. Koble Sansa til datamaskinen ved hjelp av synkroniseringskabelen som ble levert sammen med enheten. Deretter Start Sansa programvaren. Hvis en oppdatering er tilgjengelig det automatisk bli oppdaget og en melding dukke opp. Trykk på "OK"-knappen for å godta og laste ned firmware-oppdateringen.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen av metodene ovenfor arbeid, kan du prøve å tilbakestille Sansa. Se bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner for å tilbakestille Sansa