Nnywellness.com

Hvordan spille PAL DVD på en Philips DVD-spiller


Hvordan spille PAL DVD på en Philips DVD-spiller

Selv om det er multi-regionen DVD spillerne på markedet som kan automatisk spille av DVDer fra alle område, er det en enkel prosess som kan "låse" DVD-spilleren slik at den ikke bare spilles regionen en NTSC DVDer, men også regionen to og fire PAL DVDer samt. Du finner den riktige koden å inntaste til DVD-spillerens fjernkontrollen slik at det å spille alle DVD med litt online forskning. Denne veiledningen vil bruke eksempel Philips DVD 622 DVD-spilleren.

Instruksjoner

• Finne Philips DVD spilleren modell. For eksempel er Philips DVD 622 en Philips DVD-modell.

• Utfør et søk for din DVD spilleren modell og låse opp koden. Mange nettsteder er spesialister på å gi forbrukerne informasjon om å låse opp regionen sine DVD-spillere og har guider for bestemte merker og modeller av spilleren (se ressurser).

• Slå på TVen og koble DVD-spilleren. Fjerne disker fra DVD-spilleren og lukket døren.

• Hold stoppknappen på DVD spilleren din ekstern til døren åpnes igjen. Nå inntaste 2812 på DVDen ekstern tilgang til DVD spilleren område-menyen. Det vil være en annen nøkkel for ulike modeller og dette er tallet du vil finne for spesifikke modellen.

• Bla gjennom regionen-menyen for å endre den til regionen du foretrekker. Hvis du vil spille PAL DVD, endrer området til to eller fire, men du kan også angi regionen til null som lar deg spille av DVDer fra de fleste land. Trykk på OK, gå ut av menyen og slå av DVD-spilleren for at endringene skal tre i kraft. Vent litt, og deretter aktivere DVD-spilleren på.

Tips og advarsler

  • Endre regionen i DVD-spilleren kan ugyldiggjøre garantien, så kontakt brukerhåndoken eller Philips før forsøk.