Nnywellness.com

Bruksanvisningen for Brunton avstandsmåler


Bruksanvisningen for Brunton avstandsmåler

Jegere vil finne Brunton avstandsmålere ganske enkelt å operere med både Lytespeed 400 og Laser 70 enheter tilbyr en stor fordel i nøyaktig rundt byttedyr og beregner avstanden. Begge avstandsmålere avgir en usynlig, øye-safe laser energi puls som gjenspeiler jegerens blink tilbake til enhetens mottar optikk. Avstandsmålere kan raskt beregne avstander mellom hunter og byttedyr ved å måle tiden det tar for hver puls å reise fra enheten til målet og tilbake.

Instruksjoner

• Sjekk batteri på avstandsmåler og temperaturen i utendørs først. Begge enhetene må en enkelt 9 volts Alkalisk Akkumulator. Den vil operere Laser 70 i ca 10 timer eller 500 bilder på en optimal temperatur varierer mellom 32 grader og 104 grader Fahrenheit. Lytespeed 400 batteriet livet er rundt 300 timer. Forskjellen er at sistnevnte enheten er programmert til å slå seg av etter 30 sekunder hvis ingen knapper er berørt.

• Øke i monocular okularet til øyet. Lytespeed har en hard gummi kantlinje som kan rulles ned for å imøtekomme jegerne iført briller. Syn gjennom okular, sentrering målet i trådkorset ligger i midten av søkeren.

• Trykk den store runde knappen på øverst til høyre på enheten til brann laser, når målet er i sentrum av den lille firkanten i trådkorset. Les avstanden til målet i bunnen av søkeren i stort antall.