Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Rifle omfang for en Junior jeger


Rifle omfang er tilgjengelig med en rekke alternativer, inkludert forskjellige forstørrelse, reticle type og oppløsning. Velg en rifle omfang med omhu, og din junior jeger vil få mye mer ut av jakt.

Instruksjoner

• Velg forstørrelse på området først. Den viktigste vurderingen skal avstanden som junior hunter tar bilder. Husk at hun skal bruke en lavere drevet rifle og ikke kunne ta effektive skudd i lang rekkevidde. En 3 x 9 x omfang, som gir forstørrelsen til 100 yards, burde være nok for en junior jeger.

• Velg en reticle type for området. Dette er hovedsakelig basert på personlige preferanser, så la youngster prøve ut forskjellige å se hva han liker best. En faktor å vurdere er om du trenger en tent reticle for dårlige lysforhold

• Finne ut hvor du er wiling for å bruke. Vær oppmerksom på at dette området kommer med en rifle som han vil sannsynligvis vokse i et år eller to. Se etter et område i din prisklasse som har høyest FOV (synsfelt) rating. Jo høyere FOV jo mer du klarer å se gjennom området på en gitt forstørrelse.

• Søke etter et område med den beste oppløsningen, som betyr videobildene bildet. Oppløsning er hovedsakelig en funksjon av pris. dyrere modeller har vanligvis bedre oppløsning.