Nnywellness.com

Typer slep lastebiler


En bergingsbil, også kalt en wrecker eller en nedbryting lastebil, er et kjøretøy som brukes til å transportere andre kjøretøy fra ett sted til et annet. Slep lastebiler brukes til en rekke formål, men de vanligste bruksområdene er kollisjoner eller sammenbrudd, eller når et kjøretøy ta av juridiske årsaker. Det er tre hovedtyper av en bergingsbil.

Den over gaffeltruck

Over heis slepet lastebilen er den mest populære slep lastebil. Det løfter fremre del av bilen som skal slepes bruker en kran, som er installert på baksiden bergingsbil. Tauet bilen er sikret til bergingsbil via tauing problemer.

Den under gaffeltruck

Under heis slepet lastebilen er en annen populær slep lastebil type. I motsetning til over heis slepet lastebilen, sikrer det tauet bilen ikke heis, men med en arm fra baksiden av i lastebilen. Denne armen deretter går under tauet bilen, løfte det hjulene, chassis eller andre deler av det kjøretøyet.

Tilt og skyv skuffen lastebil

Tilt og skyv skuffen slep lastebil typen har en skuff kropp, hvilken operatørene av lastebilen kan gå tilbake og tilt, la bakenden av skuffen hvile på bakken. Deretter kan tauet bilen være vinsjet på brettet, skuffen opp på truck kabinettet og sikret for reise.