Nnywellness.com

Min Nokia E71 får ikke tilgang til SIM-kortet


En rekke årsaker kan ligger i hjertet av din Nokia E71 kan ikke koble til sine Subscriber Identity Module-kort, mest som kan enkelt korrigeres. SIM-kort er nødvendig av Global System for Mobile Communications, bedre kjent som GSM, telefoner tilgang til slike nettverk.

Card tilstand

Din Nokia E71 SIM-kortet kan bli skadet eller korrodert over tid, spesielt hvis det er overført mellom enheter mye. SIM-kort inneholde en svært sensitive mikrobrikke som, hvis skadet, vil føre til telefonen mislykkes til telefonens prosessor. Koble til enheten prosessor er hvordan informasjonen som er nødvendig for å koble til leverandørens nettverk genereres og forberedt for overføring. Hvis du mistenker det er skadet, er sette inn SIM-kortet den eneste måten å gjenopprette forbindelsen mellom E71 og et SIM-kort.

Installasjon

Installere Nokia E71 SIM-kort feil kan også forårsake telefonen mislykkes under forsøk på tilgang kortet. Ofte, transportabel telefon brukernes sette inn SIM-kortet opp ned eller bakover, som kan forårsake skade på kortet eller kan gjøre kortet tilgjengelig til telefonen. The E71 brukerveiledning gir instruksjoner med diagrammer som viser hvordan SIM-kortet er å bli installert. Hvis du har mistet manualen eller ikke lenger har tilgang til den, kan et Google-søk føre deg meldinger fra andre brukere som har samme problem eller en kopi av manualen.

Transportører

T-Mobile og AT & T er de eneste nasjonale trådløse tjenesteleverandører å operere GSM-nettverk. Nokia E71, utgitt i juni 2008, var designet for bruk med AT & T nettverk, men kan også operere på T-Mobile. Kjøpe en låse kode fra AT & T kan du låse opp enheten og bruke den på T-Mobile nettverk. Hvis du har byttet fra AT & T-T-Mobile, må du kontakte T-Mobile for å gi selskapet med SIM kortnummer. Ved å gjøre dette vil resultere i telefonen sviktende å koble til transportørens nettverk, som antas lett for å være et resultat av en mislykket tilkobling mellom telefonen og SIM-kortet.

Nettverksproblemer

Noen ganger er hva synes å være en manglende evne til Nokia E71 til et SIM-kort faktisk et problem med den trådløse nettverk. For eksempel kan en carrier's nettverk bli inoperabel under ekstreme forhold, slik som overdrevet høy nettverkstrafikk eller stormfull forhold. Disse forholdene kan forårsake overdreven forsinkelser i dataoverføringer eller SIM-kortproblemer. I slike situasjoner er det eneste alternativet å vente på situasjonen å løse seg selv.