Nnywellness.com

Hvor å fastsette en Philips CD-veksler


Hvor å fastsette en Philips CD-veksler

For dem folk hvem høre mye musikk i bilen, men ønsker ikke å endre fra en CD til en annen under kjøring, er en Philips CD-veksler en uvurderlig kjøp. Utformet for å inneholde flere CDer (et eksakt antall, avhengig av modell), vil en veksler gå fra en plate til den andre uten at brukeren trenger å gjøre noe. Hvis du har problemer med enheten, kan en masse problemer lett bestemt.

Instruksjoner

• Nullstill. Hvis du har problemer med din Philips CD-veksler, en mesteparten av tiden alle problemer kan løses ved å tømme den minne og tilbakestilles. Du kan gjøre dette ved å koble strømkabelen fra baksiden av veksler i tretti sekunder før du kobler den i.

• Rengjør laserlinsen Philips CD-veksler. Fordi Philips merket CD skifter pleier å være enheter designet til å sitte på gulvet i bilen i nærheten midtkonsollen, har de en tendens til å få skitnere raskere enn modeller som kobles til dashbordet. Hvis renseren er dekket av støv eller skitt, vil det hindre veksler fra å kunne lese data på CDer bruk en CD laserlinsen rengjøringssett (kan kjøpes hos en elektronikkforhandler) å feilfri laser og prøver å spille en CD igjen.

• Sjekk datakabelen. Datakabelen går fra baksiden av din CD-veksler og inn på baksiden av stereoanlegget. Problemer kan oppstå med din Philips CD-veksler kan skyldes en defekt datakabel. Du kan ta det til en elektronikk verksted og har profesjonelt sjekket, men det kan være enklere og billigere å kjøpe en ny.