Nnywellness.com

Spesifikasjonene til en 1990 Honda Civic LX


Honda har produsert Civic som en subcompact og kompakt bil siden 1973. 1990 Honda Civic ble produsert som en fjerde generasjon bil fra 1988 til 1991 og har flere ulike kroppen stiler og trim pakker. Kombi kommer i standard, DX og Si trim pakker, mens firedørs sedan modeller kommer i DX, LX og EX trims. Sportslig CRX seter to passasjerer og kommer i base modell eller Si pakke som har den største motoren. Den opprinnelige prisen på LX sedan i 1990 var $10450, og har brukt verdien $1,089 per desember 2010, ifølge Edmunds.com.

Standard funksjoner

LX klippe er den midterste utstyrsnivå for 1990 Honda Civic med 14-tommers hjul og Strømalternativer som strøm vinduer, låser, speil, styring og cruise-kontroll. Andre standard funksjoner inkluderer klut sitteplasser, bøtteseter, bakvinduet defroster, intermitterende vindusviskerne og en turteller. Som alle andre modeller i 1990 bilseter Civic fem passasjerer med unntak av CRX, som rommer to.

Alternativer

Tilgjengelige interiør alternativer inkluderer aircondition, AM / FM-radio og en AM/FM/kassett stereoanlegg. Bare er andre trim samfunnskunnskap i 1990 å komme med elektriske Vinduer og låser EX sedan. DX er grunnmodellen uten Strømalternativer og mindre hjul, mens toppmodellen, EX, har en oppgradert motor og lettmetallfelger sammenlignet med LX.

Motor og drivstofføkonomi

LX sedan har en innsprøytning 1.5-liters inline fire motoren 16-ventilers motor med 92 hestekrefter 5500 RPM. En fem-trinns manuell girkasse leveres som standard med valgfrie firetrinns automatgir. The Civic 11,9 gallon drivstofftank mottar 31 miles per gallon (mpg) i byen og 34 mpg på motorveien.