Nnywellness.com

Problemer med Ford 5.4 motor


Problemer med Ford 5.4 motor

Ford 5.4-liters motor er en av de vanligste Ford motorene laget, vises i noen av selskapets lastebiler, biler og SUVer. Motorens alvorligste problemene har vært knyttet til tennplugger eksploderer på grunn av force fra topplokk.

Tennpluggen

Ford 5.4-liters motor er utsatt for blåser ut en tennplugg når motoren er i bruk på grunn av utilstrekkelig tråder i aluminium hodet.

Ping og banke

Noen Ford F-150 pickup lastebil med 5,4-liters motor kan ha en vedvarende ping eller banke på grunn av dårlig variabel cam timing.

Stoppet

En feil eller svekkes vakuum linjen bak inntaket manifold av 5.4-liters motor kan forårsake Ford pickups, passasjerer og SUVer det installeres i båsen.

Drivstoffilter

Ettermarkedet Purolator drivstoffilter feil utformet kan ikke setet riktig med drivstoff røret, forårsaker drivstoff til lekkasje i 5,4-liters motor.

Drivstofftank

Lastebiler utstyrt med den 4.2 og 5.4-liters Ford motorer kan ha en depresjon en søm av drivstofftanken som kan forårsake Cerrione og brann.

Brems vakuum slange

Brems vakuum slangen festet til 5,4-liters motoren inntaket manifold kan svelle og koble fra armaturene, potensielt forårsake redusert bremsing.