Nnywellness.com

Gjør det selv støpt ørepropper


Gjør det selv støpt ørepropper

Ørepropper beskytter mot hørselstap fra høye lyder og nyttig er for å prøve å sove i høyt steder, for eksempel fly eller i en stor by. Hvis du har prøvd slitasje ørepropper for lengre tid, har du sannsynligvis funnet den billige, disponibel typen være ubehagelig og bli skitten raskt. Gjør din egen støpte ørepropper er enkel og rimelig.

Forbereder Mold

Kjøp nok silikongummi molding materiale for å eksperimentere med. Du kan kjøpe dette materialet på mange kunst og håndverk butikker eller jernvareforretninger. Kjøp silikon som er trygt og nontoxic. Også kjøpe silikon som allerede har blitt kurert, ikke flytende typen. Gjør det selv earplug kits også er tilgjengelig online. De leveres med vulcanizing silikon at når blandet botemidler ved romtemperatur.

Forberede silikon skylling av alle fremmede partikler og tørke den tørr med et papirhåndkle. Bryte to like deler av silikon og kna dem i noen minutter å bløtgjøre dem og varme dem opp kroppens temperatur. Hvis du kjøpte en earplug kit, kna den to silikon forbindelser sammen til det er en selv konsistens av de to farget gummi. Kastet begge til en ball.

Montering av ørepropper

Skyv ballen i øret. Ikke presse silikon for langt inn i din indre øret, som kan skade det øre kanalen. Forsiktig passe silikon til det dekker hele området i det ytre øret. Bruke et speil for å hjelpe. Når silikon føler tettsittende, lett dra i bunnen og toppen av øret å la noen gjenværende luft ut. Re-tilpasning pluggene så de er tettsittende om nødvendig.

La skjemaet ørepropper i øret i minst 10 minutter. Hvis de er tilpasset riktig, bør lyder virke kjedelig eller langt unna. Ta ut ørepropper, dra ned øreflipp med én hånd, og med den andre hånden, grip midten av pluggen og vri den løs. Gjenta prosessen for det andre øret.

Vaske ørepropper

Etter noen bruker starter ørepropper bygge opp en masse earwax rester. For å rengjøre ørepropper, vaske dem i varmt vann med en mild oppvaskmiddel. Hvis ørepropper for skittent å rengjøre, kaste dem bort. Skitne ørepropper kan la skitt og bakterier på de indre delene av øret, som kan føre til infeksjoner og selv tap av hørselen.