Nnywellness.com

Bluetooth typer


Enkelt sagt, gir Bluetooth-teknologi to elektroniske devises å snakke med hverandre trådløst. En telefon, kan for eksempel sende stemmen til en headpiece via Bluetooth-teknologi. En datamaskin kan sende en fil direkte til en laptop med Bluetooth. Så lenge to enheter er Bluetooth-aktivert, kan de snakker til hverandre. Hvor langt unna enhetene kan være fra hverandre, avhenger av hva styrkeklassen Bluetooth enheten er aktivert.

Klasse 3

Klasse 3 er den laveste området, laveste strøm type Bluetooth. Strømforbruket er om 1mW (0dBm), og området er ca 1 meter (tre fot). Selvfølgelig enheter i denne klassen har lavest pris festet og er vanligvis begrenset til enheter som ikke å være langt fra hverandre, for eksempel hodetelefoner.

Klasse 2

Klasse 2 har en makt behandling av 2.5mW (4dBm) og en rekke ca 10 meter (32.8 fot). Dette er klassen som de fleste mobiltelefoner vil være i. Dette betyr at du kan være så langt 33 fot fra annen klasse 2 eller klasse 1 aktivert enhet og overføre informasjon. Men selv med en enhet fra en høyere klasse, kan du koble til en klasse 3 enhet fra denne avstanden.

Klasse 1

Klasse 1 har den høyeste strømforbruk og høyeste adresseintervallet. Strømforbruket er ca 100mW (20dBm), og området kan være så høyt som 100 meter (328 feet). Selvfølgelig disse enhetene er mye dyrere og brukes vanligvis for industri, profesjonelle enheter. Populære enheter som mobiltelefoner og datamaskiner vanligvis vil ikke falle i denne klassen. Bare ville det ikke være en funksjonell bruk. For å kommunisere på slike avstander, bruker disse enhetene WiFi.